25 / 04 / 2024

Soyak Park Aparts projesinde daireler Ağustos'ta teslim edilecek!

Soyak Park Aparts projesinde daireler Ağustos'ta teslim edilecek!

Soyak, Halkalı'da inşa ettiği Soyak Park Aparts projesinde dairelerinin teslimine bir ay kala kampanya başlattı...





YARIM asırdır gayrimenkul sektöründe faaliyetlerini sürdüren Soyak, Halkalı'da inşa ettiği Soyak Park Aparts projesinde dairelerinin teslimine bir ay kala kampanya başlattı. Projeden daire almak isteyenler, ödemenin yüzdelerini peşin vermeleri halinde taksit ödemelerine bir yıl sona başlayabilecek. Kampanya 17 Temmuz tarihine kadar sürecek. Gereksiz hacimlerden doğan satış fiyatları, ekstra ısıtma, soğutma, elektrik, su, temizlik ve aidat giderleri en aza Soyak Park Aparts'da geri sayım başladı. Ağustosta teslim edilecek daireler kampanyayla satısa sunuluyor. 


Yüzde 1 peşinat ödeyen taksite bir yıl sonra başlayacak. 

indirilmiş şekilde tasarlanan proje, sakinlerine özel peyzaj tasarımlı bahçeler, suni göl, yüzme havuzlan, basketbol ve tenis sahaları sunuyor. Soyak Part Aparts projesinde; stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 gibi farklı seçeneklerin yanı sıra bahçeli ve dubleks kent evi altematifleriyle toplam bin 121 konut bulunuyor. Yüzde 1 KDV taahhüdüyle satılan projenin sosyal donatılan ise 1. ve 2. etapta l'er açık yüzme havuzu ve çocuk havuzu, her havuzun yanında sosyal tesisler yer alıyor. 


Sosyal tesis kapsamında, kapalı çocuk oyun alanı, fitness salonu, kafeterya her iki parsel için site yönetim binalan, sosyal tesis binalan ile birlikte planlanmış. Site içerisinde, açık çocuk oyun alanı, membran gölgelik, oturma alanları, süs havuzu, süs havuzu yüzeyinde de yer alan köprü şeklindeki yürüyüş alanlan da bulunuyor. Otomatik bahçe sulamanın yanı sıra toprağa karıştırılan granüller kullanılarak az suyla sağlıklı yeşil alanlar oluşturulan projede ortak alanlarda fotoselli batarya, aydınlatmada LED'li sistemler ve su ısıtmasında güneş paneli kullanımıyla tasarruf sağlanacak. 118 bin liradan başlıyor. ÖRNEK DAİRE Projede stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 gibi farklı seçeneklerin yanı sıra bahçeli ve dubleks alternatifleri de bulunuyor. 


Fulya Erdem/ Star Gazetesi


Geri Dön