25 / 04 / 2024

Soyak Park Aparts'ta örnek daire hazır! 595 TL taksitle!

Soyak Park Aparts'ta örnek daire hazır! 595 TL taksitle!

Soyak Park Aparts'ta 1+1 ve 2+1 tiplerinde örnek daire hazır. Daire fiyatlarının 100 bin ile 400 bin TL arasında değiştiği Soyak Park Aparts"da, bahçeli ve dubleks kent evlerinin fiyatları, 250 bin ile 650 bin TL arasında değişiyor



Konut  fiyatlarının 100 bin ile 400 bin TL arasında değiştiği Soyak Park Aparts"da, bahçeli ve dubleks kent evlerinin fiyatları, 250 bin ile 650 bin TL arasında değişiyor.  

 

Soyak Park Aparts"da, her bütçeye uyarlanabilecek artan taksit ve ara ödemeli esnek ödeme planları yer alıyor.   Projede, yüzde 5 peşinat ve 120 aya varan vade seçenekleri ile kaliteli bir yaşama kavuşmak mümkün.

Soyak Park Aparts projesi Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği"ne uygun şekilde geliştirilirken; doğaya zarar vermeyen ve tasarruf sağlayan malzemelerin kullanımından, enerji verimliliği ve sosyal yaşam alanlarına kadar birçok alanda inceleme, araştırma ve uygulama yapıldı.

Yeşilin ve su öğesinin bir arada bulunduğu Soyak Park Aparts"ın sakinleri, özel peyzaj tasarımlı bahçeler, suni göl, yüzme havuzları, basketbol ve tenis sahaları ile sosyal tesislerde keyifli bir yaşamın tadını çıkaracak. Projede 24 saat boyunca güvenlik hizmeti de olacak.

Henüz satışa çıkmadan 25 bini aşkın ön talep toplayan Soyak Park Aparts, ilk hafta sonunda yüksek satış rakamlarına ulaştı.  Projenin satışa sunulan ilk 2 etabının üçte biri hemen satıldı.

www.soyak.com.tr

444 0 795

 

 


Geri Dön