25 / 04 / 2024

Soyak ve Mynet'in patronlarının galerisi Chelsea 24 açılıyor!

Soyak ve Mynet'in patronlarının galerisi Chelsea 24 açılıyor!

Columbia Üniversitesi New York Endüstri Mühendisliği mezunu Mynet'in patronu Emre Kurttepeli'den çıkan New York'ta sanat galerisi açma fikrine aklı yatarak ortak olan Erkut Soyak'ın yanı sıra Mel Doğan adında Amerikalı bir ortak daha bulunuyor



İnternet sektörünün ilk başarılı girişimcilerinden olan Mynet'in sahibi Emre Kurttepeli ile Soyak İnşaat'ın patronu Erkut Soyak'ın çağdaş sanatın birçok örneğinin görücüye çıktığı New York'ta, 'Chelsea 24' adında bir çağdaş sanat galerisini açacaklarını duymuşsunuzdur.

Columbia Üniversitesi New York Endüstri Mühendisliği mezunu Emre Kurttepeli'den çıkan New York'ta sanat galerisi açma fikrine aklı yatarak ortak olan Erkut Soyak'ın yanı sıra Mel Doğan adında Amerikalı bir ortak daha bulunuyor. New York 24'üncü Cadde'deki Chelsea 24'ün açılışı normal tarih olarak haziran gibi düşünülmüştü.

Ancak yetişmediği için önümüzdeki perşembe günü açılıyormuş. Ama öyle böyle değil. Büyük bir davetle açılması düşünülen Chelsea 24'ü görmek ve bu açılışta yer almak isteyen İstanbul'un elitleri davetiye bulmak için sıraya girmiş. Herkes Kurttepeli ve Soyak çiftini arayarak sitem ediyormuş. şžu sıralar New York'ta açılış hazırlıkları için bulunan ortaklar telefonlarına bakmamayı tercih ediyormuş. Herhalde herkes davetiye ister. çünkü bu açılışta bulunmak demek Nevv York basınında boy boy fotoğraflarının çıkması demek.

Ünal Demirkaya / HABERTÜRK


Geri Dön