25 / 04 / 2024

Soykan İnşaat Şirketi kuruldu!

Soykan İnşaat Şirketi kuruldu!

Şirketin kurucularından Makine Mühesindisi olan Serdar Soyhan Soykan, aynı zamanda Refkon Müh. Taah. San. ve Tic. Ltd. Şti. hissedarı olarak görev yapıyor. Mimar olan Volkan Engin ise piyasada büyük inşaat şirketlerinde şantiye şefliği ve proje müdürlükle



Soykan İnşaat Taahhüt Ticaret ve Limited Şirketi, İstanbulun Kadıköy semtinde Serdar Soyhan Soykan ve Volkan Engin ortaklığında kuruldu.

Makine Mühesindisi olan Serdar Soyhan Soykan, aynı zamanda Refkon Müh. Taah. San. ve Tic. Ltd. Şti. hissedarı olarak görev yapıyor. Mimar olan Volkan Engin ise piyasada büyük inşaat şirketlerinde şantiye şefliği ve proje müdürlüklerini yapıyor.

Firmanın iş konusu; İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak, betonarme toplu konut, özel konut, her türlü devlet inşaatları yapmak. Kendi adına yapmış olduğu inşaatları pazarlamak. Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak.Yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat tesisat elektrik ve hafriyat konularında taahhütlerde bulunmak ve yerine getirmek.


Adres : Klaptancı Sok No:1/1 Sinangin Apt. D:1 Moda-Kadıköy-İSTANBUL


Tel : 0216 347 02 36
Fax : 0216 414 79 23
Mail : [email protected]
Web: www.soykaninsaat.com.tr


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön