27 / 04 / 2024

Sözersan Demir Çelik ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!    


Sözersan Demir Çelik ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile M.C. Ferudun Elifi tarafından kuruldu.



Sözersan Demir Çelik ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile M.C. Ferudun Elifi tarafından kuruldu.

Sözersan Demir Çelik ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi konusu:
1- Her çeşit ham demir, çelik ve alaşımlarının,yapı malzemelerinin, döküm, dövme ve pres mamullerini, pik döküm, çelik boru ve ek parçalarını, her çeşit hadde mamullerini, kok ve tali mahsullerinin üretim ve ticaretini yapmak. 2- Yukarıda yazılı işler için lüzumlu maden cevherlerini ve yardımcı maddelerini aramak, bunları istihraç etmek veya ettirmek işlemek. 3- Ürettiği bütün maddeleri konuyla ilgili teknik esaslara uygun olarak imalini veya fason imal edilmesini, bu imalatın kalite kontrollerinin yapılmasını sağlamak, 4-İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 5- Her türlü inşaat taahhüt işleri ; konut, işleri, ticarethane, inşaatlarını yapmak bunlar üzerinden kat karşılığı binalar yapmak 6- İşletme faaliyetlerinin her safhasında hasıl olabilecek artıkların kıymetlendirilmesi için lüzumlu tesisleri kurup işletmek. 7- Her nevi yuvarlak, yassı ve lama demir, çelik, metal, paslanmaz çelik mamüllerinin alım, satım,ithalat ve ihracatını yapmak. Yuvarlak, yassı ve lama demir, çelik, metal mamüllerinin işlenmesi suretiyle ve saçtan muhtelif cins profil, soğuk demir, imalat, demir çekme haddeleme, konstrüksiyon tesisleri kurmak ve işletmek her nevi boru imali, alım, satımı, montajı, kaynak montaj, izolasyon, torna, tecrit ve tesfiye işleri yapmak, demir, çelik, bakır, fosfor, pirinç alüminyum, nikel, çimento, kalay ve benzeri her türlü demir dışı metaller, saçlar, levhalar, yaprakları, şeritleri, contaları su buharları, profiller, tozları, granürler bauları, yaylar, oksitler, demir ve çelik ve demir dışı metallerin işlemesinde kullanılan her nevi potaları ve freze tezgahları, vargel matkap taşlama ve polisaj makineleri, muhtelif cins buhar ve sanayi kazanları imalatı, alım, satımı, ithalatı ve ihracatı. 8- Şirket amaç ve konusu ile ilgili her nevi tesis ve gayrimenkul almak, satmak, inşa etmek, ettirmek, kiralamak, kiraya vermek, bunlar üzerinde ipotek, rehin ve ayni haklar esis etmek veya ettirmek. 9-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut iş hanları, fabrikalar,yollar,baraj ve göletler ,park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.


Geri Dön