28 / 03 / 2024

Spinetower Maslak'ta metrekaresi 12 bin dolara!

Spinetower Maslak'ta metrekaresi 12 bin dolara!

Spinetower Maslak'ta metrekare birim fiyatı 8 bin dolar ile 12 bin dolar arasında değişen konutlar yer alıyor. Proje, yaklaşık 9 bin metrekarelik taban üzerinde 47 kattan oluşuyor



Spinetower Maslak projesi, Ekim ayında satışa çıktı. Doğal ortamda spor ve dinlenme alanları, bisiklet yolu, kiralık kasa, VIP konsiyerj, Private – Banking / Vault hizmetlerinin yer aldığı proje, 2Design mimarı Murat Kader imzası taşıyor.

Tilaga A.Ş. tarafından Maslak Büyükdere Caddesi'nde yükselen ve 2013’te teslim edilmesi planlanan Spine Tower Maslak, 22 bin metrekarelik yeşil bir bahçe alanında, yaklaşık 9 bin metrekarelik taban üzerinde 47 kattan oluşuyor. Modern projesi, büyüleyici estetiği ve güven veren yapısıyla İstanbul’a çok farklı bir bakış açısı getirmesi planlanan Spine Tower, ilk kez 80 sınıf beton kullanılarak, doğal afetlere karşı kusursuz bir güvenli yapı oluşturuldu.

Podyum ve kule olarak iki ana bölümden meydana gelen Spinetower, ayrı giriş ve güvenlik özelliklerine sahip ofis katları, foodcourt ve cafeler, kültür ve toplantı alanları, gurme market ve mağazalardan oluşuyor. Projenin rüzgar ve fırtına testleri, rüzgar test değerleri mucidi Achen Üniversitesi uzmanı Prof. Ruscheweyh tarafından yapılarak, kusursuz bir rüzgar optimizasyonu sağlandı.

Spinetower'da metrekare ortalama birim fiyatı 8 bin dolar ile 12 bin dolar arasında değişiyor. Spine Tower Projesi, 8 oda 1 salondan oluşan, 180 – 190 metre aralığında doğu ve batı manzarasına hakim, dairesel planlı, son teknoloji sistemli, estetik mimari ve özel tasarıma sahip lüks yaşam alanları bulunuyor.

Spine’da özel olarak tasarlanmış; 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 7+1 seçenekleri yer alıyor. Projedeki rezidanların büyüklükleri, 133 ila 1200 metrekare aarsında farklılık gösteriyor.

Spine’da Avrupa’nın modern bina cephelerinin usta tasarımcısı Purz’un da imzası yer alıyor. İstenilen her kat ve cephede açılabilir kanatlar dizayn edilerek, bu yükseklikteki binalarda hiç bulunmayan doğal hava sirkülasyonu sağlandı. Bu enerji tasarrufunda da ciddi bir avantaj sağlayacak. 3 metrelik tek kanatlarla sağlanan bölüntüsüz şeffaf cepheler, her kattaki kullanıcılara son derece kullanışlı bir cam önü yaşamı sunuyor. Spine’da yaşayanların ve binayı kullananların giriş ve çıkışlarının en kısa zamanda olması, tasarımın kilit noktalarından birini oluşturdu.

4 yılda oluşturan projenin denizden yüksekliği 300 metre, zeminden yüksekliği 191 metreye ulaşıyor.


http://www.spine-tower.com/

212 290 34 10

 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com

Geri Dön