26 / 04 / 2024

StarCity Outlet Center'a nasıl gidilir

StarCity Outlet Center'a nasıl gidilir

Dünyaca ünlü markaların ürünlerine uygun fiyatla sahip olma ayrıcalığını sunan StarCity Outlet Center Yenibosna’da yer alıyor. StarCity Outlet Center'a nasıl gidilir



StarCity 15 Nisan 2010'da kapılarını açtı. Boyner Grubu ve Yıldız Holding işbirliği ile hayata geçirilen dev proje, Atatürk Havalimanı'na 3 km uzaklıkta...

Fiziksel Özellikleri:

İnşaat Firması: Özka İnşaat
Mimari Proje: Öncüoğlu Mimarlık
Toplam inşaat alanı: 134.000m²
Toplam kiralanabilir alan: 46.000m²
3 ayrı kapıdan 3 ayrı giriş imkanı
50.739 m²'lik açık-kapalı otopark alanı
1321 araçlık kapalı otopark, 434 araçlık açık otopark alanı

Danışma
Alt zemin kat, A kapısı girişinde Danışma noktamız, sizlere her türlü istek ve ihtiyacınız için 10.00-22.00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Hasta ve Engelli Hizmetleri
Hasta ve engelli ziyaretçilerimizin alışveriş merkezimiz içerisinde rahat edebilmesi amacıyla Danışma’dan temin edebilecekleri tekerlekli sandalyeler, engelliler için özel tasarlanmış tuvaletler ve katlar arası ulaşımda rahatlık sağlayan asansörlerimiz mevcuttur.

Büyük ve Küçük Çocuklara Yönelik Hizmetler
Bebek bakım odalarımız zemin kat, 1. ve 2. kat olmak üzere 3 ayrı katta yer almakta ve bebekli ailelere hayat kolaylaştırıcı hizmetler sunmaktadır. Küçük çocuklu ve bebekli ailelere Danışma’dan temin edebilecekleri bebek arabaları mevcuttur.

Müşteri Servisleri
Başakşehir Onurkent, Başakşehir Sular Vadisi, Atakent Soyak, Halkalı Güneşpark, Yenibosna İhlas Evleri, Yenibosna güzergahlarındaki servislerimiz müşterilerimize hizmet vermeye devam etmektedir.

Otopark
62.350 m2 açık ve kapalı otopark alanına sahip alışveriş merkezimizde, otopark hizmeti ziyaretçilerimiz için ücretsiz olarak verilmektedir.

Sağlık odası
1. kattaki sağlık odasında, acil durumlarda ilk müdahale amacıyla ziyaretçilerimize hizmet verilmektedir.

Banka&ATM
StarCity Outlet Center ziyaretçilerinin, bankacılık işlemlerini karşılayabilmeleri için Akbank Şubesi ve ATM makinası alışveriş merkezi içerisinde mevcuttur.

Mescit
Ziyaretçilerimizin ibadetlerini gerçekleştirebilecekleri mescitler -2.katta yer almaktadır.

Terzi
Ziyaretçilerimizin faydalanabileceği dikim ve ütü hizmetleri -2. katta hizmetinizdedir.

Eczane
StarCity Eczanesi alt zemin katta ziyaretçilerimize hizmet vermektedir.


Köyaltı Mevkii Merkez Mahallesi Değirmenbahçe Caddesi (Altınyıldız Fabrikası Karşısı) Kavak Sokak No:2 Yenibosna/İSTANBUL Telefon: (0212) 603 40 40

 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com


Geri Dön