18 / 04 / 2024

Steven Gerrard, Bodrum'da villa satın aldı!

Steven Gerrard, Bodrum'da villa satın aldı!

Liverpool'un yıldız ayaklarından Steven Gerrard, Bodrum'da villa satın aldı



İngiltere Premier Ligi'nin en iyi futbolcuları arasında gösterilen Liverpool'un yıldız ayaklarından Steven Gerrard, Bodrum'da villa satın aldı. Bu sezon Aston Villa'da top koştıran bir başka eski Liverpool'lu Emile Heskey de aynı projeden ev sahibi oldu

İngiliz futbolcular Türkiye'nin güney sahillerinde gayrimenkul yatırım yapıyor. Liverpool'lu Steven Gerrard ve Aston Villa'nın forveti Emile Heskey'nin Bodrum'da villa satın aldığı ortaya çıktı. Edinilen bilgilere göre, İngiliz futbolunun iki yıldızı, sahibi oldukları fonlar aracılığıyla Aegean Hills adlı projeden iki ayrı villa alıp yatırım portföylerine eklediler. Futbolcuların Türkiye'deki projelerden İngiltere'de Türk yazlıkları pazarlayan acenteler sayesinde haberdar olduğu ve yatırım yapmayı kabul ettiiği belirtildi. Futbolcuların Türkiye'nin güney sahillerindeki gelişme potansiyeline yatırım yaptığı kaydedilirken, villaları kiraya vererek ya da fiyatı arttığında satarak gelir elde etmek istediği ifade edildi.

188 Bin Euro'luk Villa
Moyra Group'un Aegean Hills adlı projesi Gümüşlük ve Yalıkavak mevkilernin ortasında konumlanıyor. Deniz manzaralı konutların ortalam fiyatı 188 bin Euro civarında. Hedef kitlesinde İngiliz yatırımcılar olan proje CNBC International Property Awards 2007'de 4 yıldızlı kategoride 'En iyi geliştirme projesi' ödülü de almış. Projenin, İngiltere'de ününe ün katan bir başka başarısı da Homes Overseas Dergisi'nin verdiği 'En iyi villa' ödülü.

Özel Havuzlu 34 Villa
34 lüks villanın yer aldığı Aegean Hills'te her villanın özel yüzme havuzu da bulunuyor. 3 veya 5 odalı olarak inşa edilen villarının bahçeleri de var. Modern mimari örneği olarak tasarlanan villalar beyaz eşyalarla satılıyor.
Menekşe Ataselim/Habertürk


Geri Dön