28 / 03 / 2024

Stillistanbul Comfort için ön talep toplanacak!

Stillistanbul Comfort için ön talep toplanacak!

Kentsel dönüşüm kapsamında yüzü değişen Kurtköy"de gerçekleştirilen Stillistanbul projesinde teslimlere başlamak üzere olan Yeşilyurt İnşaat, aynı zamanda yeni başlayacağı Stillistanbul Comfort ismindeki yeni proje içinde ön talep toplamaya başlayacak



Ocak ayı içinde iki heyecanı birden yaşadıklarını dile getiren Yeşilyurt İnşaat Pazarlama ve Satış Müdürü Cenk Hayırlıoğlu, bir projede teslim, diğerinde de lansman yapmanın hazırlığında olduklarını dile getirdi. Ocak ayının ikinci haftasından itibaren Stillistanbul"da konut teslimlerinin başlayacağını belirten Hayırlıoğlu, œTece Mimarlık tarafından projelendirilen ve yapımına Ağustos 2009"da başladığımız Stillistanbul 11 bin metrekare arsa üzerine 18 bin metrekare inşaat alanı olarak gerçekleştirildi. Yüzde 80"ini yeşil alan olarak ayırdığımız   projede 133 konut yaptık ve bu zamana kadar yüzde 85"ini yeni sahipleri ile buluşturduk. Projede ortak kullanım alanlarına meyve ağaçları diktik ve gelecek yıl meyve verecekler diye konuştu.

Kurtköy"de ˜Stillistanbul" serisine devam edeceklerini de dile getiren Hayırlığoğlu, œOcak ayında birde 175 konutluk Stillistanbul Comfort projesi için düğmeye basacağız.   Burası Kurtköy"ün yıldızı olacak kadar iddialı ve lüks bir proje. Fakat fiyatları lüskü ile ters orantılı olacak. Projede kapalı yüzme havuzu ve diğer tüm sosyal donatı alanlarını mevcut olacak. Bu projeni lansmanını da 16 şžubat"ta başlayacak olan Avrasya Gayrimenkul Fuarı"nda yapacağız diye konuştu.

Kullanışsız alanlar en aza indirgendi

Stillistanbul konseptini oluştururken detaylara dikkat ederek ölü alanları en aza indirdiklerine dikkat çeken Hayırlıoğlu, 1+1"den 3+1"e tüm konukların güneş görüyor olmasına önem verdiklerini kaydetti. Hayırlıoğlu, œKullanım alanlarında net ve brüt metrekare arasındaki farkı minimuma indirgedik. En düşük metrekareli dairelerimizi bile oldukça kullanışlı bir şekilde kurguladık diyle konuştu.

0216 482 48 73-74
www.stillistanbul.com

[email protected]


Geri Dön