29 / 03 / 2024

Story Residence 2 Konut Projesi'nde 380 bin TL'ye 3+1!

Story Residence 2 Konut Projesi'nde 380 bin TL'ye 3+1!

Story Residence 2 Konut Projesi'nde alanları 219 metrekare olan 3+1"ler 380 bin TL"ye satılıyor. Toplam 7 bin metrekarelik bir alanda yükselen Story Residence 2 projesinin inşaat alanı 35 bin metrekare



Orkun İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Story Residence 2"de 1+1"lerin satışı tamamlandı. Projede alanları 198 metrekare olan 2+1"ler 350 bin TL"ye satılırken alanları 219 metrekare olan 3+1"ler 380 bin TL"ye satılıyor.

Story Residence 2 için Deniz Bank"tan 300 bin TL"lik kredi kullanıldığı taktirde 120 ay 6 bin 280 TL taksitle ev sahibi olunabiliyor. 120 aya yüzde 0.81 faizle kredi kullanmak mümkün.

Toplam 7 bin metrekarelik bir alanda yükselen Story Residence 2 projesinin inşaat alanı 35 bin metrekare.  2008 yılında inşaatına başlanan Story Residence 2'de yaşam 2010 başında başladı. Konut tesliminin hemen yapıldığı Beylikdüzü Story Residence 2'de satışlar devam ediyor.

Story Residence 2, alanları 103 metrekare ile 135 metrekare arasında değişen 1+1"ler; alanları 185 metrekare ile 211 metrekare arasında değişen 2+1"ler ve alanları 205 metrekare ile 219 metrekare arasında değişen 3+1'lerden meydana geliyor.

Story Residence 2'de konut bedelinin tamamını peşin ödemek isteyenlere yüzde 10 indirim yapılıyor. Yüzde 15 peşinatla Denizbank'tan 120 aya yüzde 0.89 faizle konut kredisi kullanılabiliyor. Peşinatlar 30 bin TL'den başlıyor.

Sitenin ortak alanlarında yürüyüş parkuru, açık ve kapalı yüzme havuzu, SPA, tenis kortu, 3 katlı kapalı otopark, barbekü alanı, gün 24 saat resepsiyon, vale ve güvenlik hizmeti bulunuyor.

14 katlı tek blokta 170 konut ve 4 dükkandan meydana gelen Story Residence 2, otel konseptiyle hayata geçirildi.

Story Residence 2 Konut Projesi'nin sitesinde aşağıdaki ifadelere yer veriliyor;

Yüksek kalite değerlerinde yaşama standardını, güvenli ve ayrıcalıklı bir yaşam ortamı, İstanbul"un gelişmekte olan bölgesi Beylikdüzü"nde sizler için tasarladık... Bulunduğu bölgenin en değerli konumlarından birine sahip olan Story Residence 2, bölgeye hakim duruşu ve sahip olduğu mimari tasarım anlayışı ile örnek bir proje olma misyonunu taşımaktadır. Projede hem bina fonksiyonlarının ve mekanların doğru kurgulanmasini, hemde çağımızın mimari anlayışına ve dönemine uygun bir cephe tasarlamasını amaçladık. Sosyal aktivite alanları olarak çatısında yüzme havuzu, barı, restaurantı, alt katında kapalı yüzme havuzu, fitness salonu spa merkezi buhar odası, Türk hamamı, saunaları masaj bölümü,kuaför arkada yeşil alan tenis kortu, cafe hizmeti çocuk bahçesi girişte bilardo salonları ve dinlenme bölümleri olan Story Residence 2, sizlere site yaşamının avantajlarını sunarken kendinizi bir otel planını içinde hissetmenize ve tüm ihtiyaçlarınızı bir arada karşılayabileceğiniz bir kompleks halinde inşa edilmiştir. Sosyal ve mimari tasarım çalışmalarımızın yanı sıra İstanbul"un en büyük gerçeklerinden biri olan deprem tehlikesine karşı günümüzün modern inşaat teknolojilerini kullanarak oluşturulan projemiz betonarme konvernasyonel sistem olarak her iki yönde çalışan deprem perdeleri düşünülerek tasarlanmıştır. Konut bloğu merkezi noktalarında yer alan betonarme çekirdekler, binaların deprem yüklerine karşı mukavemetini arttıracaktır. Yapı mimarisini destekleyecek nitelikte iç mimari projelerde ayni titizlik ve çağdaş anlayışla hazırlanmaktadır. İç dekorasyonda kullanılacak malzemeler ve üretim sistemleri konut sahiplerinin ihtiyaçları ve bir konutta olması gerektiğine inandığımız yüksek kalitede çözümler halinde belirlenmektedir.

0212 854 33 00

www.storyresidence.com

[email protected]


 

 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com

Geri Dön