19 / 04 / 2024

Şua İnşaat, 2014'te İstanbul Anadolu yakasındaki iki yeni projeye başlayacak!

 Şua İnşaat, 2014'te İstanbul Anadolu yakasındaki iki yeni projeye başlayacak!

Şua İnşaat 2014'te 2 yeni projeye daha start verecek. Elite City'nin ardından Elite Side projesinde de teslimlere başlayan Şua inşaat, 2014 yılında İstanbul Anadolu yakasındaki iki yeni projeye başlamayı planlıyor...



ŞUA İnşaat 2014 yılında Anadolu yakasında 2 yeni projeye başlamayı planlıyor. Geçtiğimiz aralık ayında teslimlerine başladığı Elite City projeside son daireler ile home - offıce'leri satışa sunan Şua İnşaat, Pendik'te inşaa ettiği Elite Side projesinde de teslimlere başladı. Sektördeki yatırımlarına ara vermeksizin devam edeceklerini belirten Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya; "Elite City projemizle Atakent bölgesinin en çok tercih edilen projelerinden birine imzamızı attık. Mimarisiyle ve donatılarıyla çevresine değer kazandıran bir proje olarak konumlandı. Şu an son 40 daireyi ve home office'leri satışa sunduk. Bununla birlikte Pendik'te inşaa ettiğimiz Elite Side projemizde de bu ay itibarıyla teslimlere başladık. Bu projelerimizin yanı sıra İstanbul Anadolu yakasında hayata geçireceğimiz iki yeni projemiz bulunuyor. 2014 yılında yatırımlarımıza devam ederken, inşaat sektöründeki payımızı daha da yukarıya taşıyacağız" dedi. 



ELİTE CITY'NİN SON DAİRELERİ 320 BİN TL'DEN SATIŞTA 



Atakent'te inşaa edilen Elite City'de 1+1 daireler 320 bin TL'den, 2+1 daireler 469 bin TL'den, 3+1 daireler ise 701 bin TL'den başlıyor. Home - office'lerin fiyatlarının ise 325 bin TL'den başladığını ifade eden Nimetullah Kaya, "Ayrıca 24 ay vadeye 0 faizle, 120 aya kadar ise yüzde 0,69 dan başlayan faiz oranıyla vadelendırme yapılıyor" diye konuştu. 

Nimetullah Kaya, projedeki sosyal alanların fazlalığına dikkat çekerek, "Geniş sosyal yaşam ve spor alanlarının sunulduğu Elite City projesinde açık ve kapalı yüzme havuzları, fitnesscenter, oyun alanları, alışveriş birimleri, kreş ve 24 saat özel güvenlik de bulunuyor" şeklinde konuştu. 


ELİTE SİDE'TA SON 40 DAİRE 


Pendik'te konumlandırılan Elite Side'ta da tüm çalışmaların tamamlandığını ve daire teslimlerinin başladığını ifade eden Kaya, "Projede son 40 daire, alternatif ödeme planları ve anlaşmalı bankalar aracılığıyla sunulan düşük oranları kredilerle satışa sunuldu" dedi. 


240 BİN TL'DEN BAŞLIYOR 


Nimetullah Kaya, projedeki ödeme kolaylıklarını ise şöyle anlattı: "Porselen cephe kaplamasıyla bölgede özel bir yer edinen Elite Side'da son daireler 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor. 1 +1, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleri sunulduğu Elite Side'da, 60 aya yüzde 0,69 faiz oranıyla kredi kullanılabiliyor." 


BLOKLAR BİRBİRİNİ KAPATMIYOR 


Elite Side'ın birbirinin önünü kapatmayacağı şekilde tasarlanan 7 bloktan meydana geldiğini anlatan Nimetullah Kaya, "Elite Side'ta blokların 3'ü ikiz, biri tek blok olarak planlandı. Bloklar 4 binada toplanarak peyzaj alanı geniş tutuldu" diye devam etti. 


Akşam Future & Trends Emlak 


Geri Dön