19 / 04 / 2024

Succesfull Living koleksiyonu Haaz Art&Design Gallery'de!

Succesfull Living koleksiyonu Haaz Art&Design Gallery'de!

Haaz Art&Design Gallery, İtalyan ünlü dekorasyon markası Moroso, Diesel için özel yarattığı Succesfull living koleksiyonuyla evlerinizde moda ve tasarımı bir arada sunuyor



Her zevke ve ilgi alanına hitap eden, dünyaca ünlü markaların mobilya, tasarım ve objeleriyle birlikte birbirinden keyifli hediyelikler ve farklı kültürlerden birçok sanatçının özgün eserlerinin toplandığı Haaz Art&Design Gallery, yaratıcı, renkli ve eğlenceli koleksiyonuna Succesfull Living ile bir yenisini daha ekledi.

Dünyanın en ünlü İtalyan dekorasyon markalarından biri olan Moroso nun bir moda öncüsü Diesel için tasarladığı Succesfull Living ürünleri sadece Haaz Art&Design Galleryde! Birbirinden renkli ve yaratıcı Moroso for Diesel koleksiyonundaki tüm ürünlerini Diesel ile rahatlığın, özgürlüğün modernlik ve kalite ile birleştiği bir koleksiyon yarattı. Saf ve duru çizgiler ve materyaller taşıyan koleksiyon da kanepe, koltuk, iskemle, masalarla beraber yataklar bulunuyor. Daha önce satışa sunulan ve büyük ses getiren Foscarini for Diesel ve şimdi de Moroso for Diesel ürünleri sadece ve sadece Haaz Art&Design Gallery de!



Geri Dön