23 / 04 / 2024

Sukar Yalıtım düzayak banyo ile Gümüş Çekül ödülü kazandı!

Sukar Yalıtım düzayak banyo ile Gümüş Çekül ödülü kazandı!

Sukar Yalıtım, geliştirdiği düzayak duş sistemi ile hayatın kolaylaşmasına önemli bir imza attı. Sukar Düzayak Duş Sistemi, akılcı çözüm sunması, pratikliği, kurulum ve kullanım kolaylığı nedeni ile  fuarda Gümüş Çekül 2011 ödülü kazandı



Konutlarda, sağlık kuruluşlarında, otellerde, huzur evlerinde, spor merkezlerinde, yüzme havuzlarında ve özürlü yurtlarında kullanılan duş kabinlerinde yaşanan aksaklıkların önüne geçmek isteyen Sukar Yalıtım, geliştirdiği düzayak duş sistemi ile hayatın kolaylaşmasına önemli bir imza attı. Sukar Düzayak Duş Sistemi, akılcı çözüm sunması, pratikliği, kurulum ve kullanım kolaylığı nedeni ile  fuarda Gümüş Çekül 2011 ödülü kazandı.
Sukar, geliştirdiği yeni duş sistemiyle küvetten ıslak zemine iniş esnasında yaşanan tehlikeleri de devreden çıkardı. Sukar'dan yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:  "Zamanla kullanımdan doğan kirli görüntülere de bu sistemde yer yok. Duşun düzayak hale getirilmesiyle daha sağlıklı, estetik ve engelsiz bir yaşam sağlanıyor. Bu, özellikle küçük metrekareli  banyolarda her alanının değerlendirilmesi ve banyoda hareket özgürlüğü sağlanması açısından önemli."

 


Geri Dön