19 / 04 / 2024

Süleyman Akkaş kimdir?

Süleyman Akkaş kimdir?

Mimar Süleyman Akkaş kimdir? Süleyman Akkaş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Süleyman Akkaş, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Süleyman Akkaş...



Süleyman Akkaş kimdir?

Süleyman Akkaş, Kütahya / Tavşanlı doğumlu. Süleyman Akkaş, Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü mezunu.


Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümünden 2002 yılında 1.likle mezun olan Süleyman Akkaş, Bitirme projesi ile Archiprix2002 'de ve Mimed2002 'de ödül almıştır. 


Öğrenciliğinde ve 2002 yılından itibaren profesyonel olarak yurt içi ve yurt dışı mimari ve kentsel tasarım proje yarışmalarına katılmış, çeşitli ödüller almıştır.  


Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsünde Proje Yürütücülüğü, Kültür Üniversitesi ve Uludağ Üniversitesinde Jüri Üyelikleri yapmıştır. Öğrencilik döneminde Şevki Pekin Mimarlık'ta stajer olarak, Mezun olduktan sonra DB Mimarlık'ta Bünyamin Derman ile 1 yıl, Tabanlıoğlu Mimarlık'ta Murat-Melkan Tabanlıoğlu ile 7 yıl mimar olarak çalışmıştır. 


Çalıştığı ofislerde çok sayıda projenin konsept proje aşaması, tasarım ve proje yürütücülüğünü yapmıştır. Çalışmalarına 2011 yılında Nihal Şenkaya Akkaş ile birlikte kurduğu SN Mimarlık bünyesinde devam etmektedir.


İletişim bilgileri:

SN MİMARLIK DANIŞMANLIK İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ

Kelebekler Vadisi Sitesi B30 Villa  

Bahçeşehir/ İSTANBUL  

Tel/Faks : 0212 252 40 43

[email protected]





Geri Dön