26 / 04 / 2024

Süleyman Seba, Fulya tesislerinin haline isyan etti!

Süleyman Seba, Fulya tesislerinin haline isyan etti!

Fulya'daki şžan Ökten Tesisleri'nin son halini gören Beşiktaş Kulübü  Başkanı Süleyman Seba ' Burası mezbeleliğe dönmüş dedi. bu duruma düşürenlere yazıklar olsun. Yöneticiler bir an önce Beşiktaş'ın adına yakışır şekilde burayı düzeltsin' dedi  



Beşiktaş Kulübü'nün efsane Başkanı Süleyman Seba, Fulya şžan Ökten Tesisleri'ni bastı, gördüğü manzara karşısında çok üzüldü. Süleyman Seba altyapıya hizmet veren tesislerin durumunun içler acısı olduğunu arkadaşlarından öğrendiğini vurgulayıp, yerinde tespit yapmak üzere yıllar sonra kulübe kendi zamanında kazandırılan tesislere gitti. TV 5'te yayınlanan 'Tarafsız Saha' programına röportaj vermeden önce tesisleri gezmek ve incelemel istediğini belirten Süleyman Seba gördükleri karşısında sitem dolu çarpıcı açıklamalar yaptı.

BURADA NİCE şžAMPİYONLUKLAR KAZANI
Tesislerin pencelereninin, kapılarının olmayışı, yıkık dökük görüntü, binanın üzerinin bir kısmının parçalanmış bir brandayla örtüldüğünü görünce Seba, 'Tesisler mezbelelik olmuş. Bu duruma düşürenlere yazıklar olsun' dedi. Seba, Fulya Tesisleri'nin Beşiktaş Kulübü'nde ayrı bir önemi olduğunu vurgulayıp şöyle konuştu: 'Bu tesislerde nice şampiyonluklar kazanıldı. Futbolcularımız burada yattı, burada yemek yedi, burada şampiyonlukları kutladı. Fulya'yı Beşiktaş Kulübü'ne kazandırırken tek düşüncemiz vardı. O da futbola, spora hizmet vermek. Yoksa biz burayı evler, apartmanlar yapalım diye almadık. O dönemin başbakanı, bakanları, belediye başkanları bize büyük destek verdiler ve Beşiktaş Kulübü'ne böyle bir yer kazandırdık. şžimdi şu hale bakın. Yıllardır terk edilmiş bir halde mezbeleliğe dönmüş. çok üzüldüm, çok kırüdım. Başkan ve yöneticiler hiç vakit geçirmeden tesisler Beşiktaş'ın adma yakışır şekilde yenilenmeli ve alt yapının hizmetine verilmeli.    
Posta


Geri Dön