24 / 04 / 2024

Süleymanpaşa Şehirlerarası Otogarı'nın ihalesi yapıldı!

Süleymanpaşa Şehirlerarası Otogarı'nın ihalesi yapıldı!

Tekirdağ Süleymanpaşa'da inşa edilecek Şehirlerarası Otogar Projesi'nin ihalesi yapıldı. Hayata geçirilecek proje ile 100 kişiye istihdam sağlanacak.




Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde inşa edilecek Şehirlerarası Otogar Projesi'nin ihalesi yapıldı.


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan ve Kaynak Geliştirme İştirakler Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen ihaleyi, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Tekirdağ Otopark Ulaşım Nakliye İnşaat Sanayi A.Ş. (TEKPARK) kazandı. Yap-İşlet-Devret modeliyle hayata geçecek olan otogarda restaurant, kafeterya ve çok sayıda işletme yer alacak. Süleymanpaşa ilçesinin modern şehirlerarası bir otogara kavuşacağı proje ile en az 100 kişiye istihdam sağlanacak.


İhale sonrasında İlave Komisyonunun verilen teklifleri incelemesinin ardından yüklenici firmanın otogar projesi belirlenecek. Şehirlerarası Otogar, Mülkiyeti Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine ait Süleymanpaşa İlçesi, Zafer Mahallesi 2413 ada, 5 nolu 34.763.76 metrekare yüzölçümlü arsa vasıflı taşınmaz üzerinde inşa edilecek ve işletilmesi 15 yıl süre ile TEKPARK A.Ş.'nin olacak. 




Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön