20 / 04 / 2024

Sultan Koru Evleri projesi!

Sultan Koru Evleri projesi!

Firma: İstanblue İnşaat

Proje: Sultan Koru Evleri

Sultan Koru Evleri projesi metrekaresi 3 bin 500 dolardan satılıyor. Daire ve villaların yer aldığı Zekeriyaköy Sultan Koru Evleri projesinde dairelerin bu yıl sonunda teslim edilmesi planlanıyor...




Sultan Koru Evleri projesi  İstanblue İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor.  Sultan Koru Evleri  projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Sarıyer ilçesine bağlı Zekeriyaköy bölgesinde hayata geçiriliyor. 


Sultan Koru Evleri projesi içerisinde yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, buhar odası, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, spor alanları gibi sosyal olanaklar yer alıyor. 


Sultan Koru Evleri projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 500 dolardan başlangıç gösteriliyor. Sultan Koru Evleri projesinde 2 oda 1 salon dubleks, 3 oda 1 salon dubleks ve 5 oda 1 salon villalar tasarlandı.


48 adet daire ve 7 adet villadan meydana gelen Sultan Koru Evleri projesi bu yıl sonunda teslim ediliyor. Sultan Koru Evleri projesinde ödemeler yüzde 25 peşinattan sonra banka kredisi kullanılarak yapılıyor.Sultan Koru Evleri projesinin satış ofisi ile 0212 270 33 55 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz. 



Sultan Koru Evleri projesi nerede?

Sultan Koru Evleri projesi adres : Kilyos Yolu Caddesi No:255 Zekeriyaköy/Sarıyer/İSTANBUL

 


Sultan Koru Evleri projesi iletişim

Telefon: 0212 270 33 55

Web Adresi: www.istanblueinsaat.com.tr


projeye sor



Geri Dön