18 / 04 / 2024

Sultangazi'de icradan 634 bin 500 TL'ye satılık apartman!

Sultangazi'de icradan 634 bin 500 TL'ye satılık apartman!

Gaziosmanpaşa 3. İcra Müdürlüğü; İstanbul, Sultangazi'de yer alan 6 katlı apartmanı 634 bin 500 TL'ye 5 Nisan 2011 günü satıyor...



 Gaziosmanpaşa 3. İcra Müdürlüğü; İstanbul, Sultangazi'de yer alan 6 katlı apartmanı satıyor. 634 bin 500 TL'lik apartmanın ihalesi 5 Nisan 2011 günü saat 10.00 ile 10.10 arasında Gaziosmanpaşa 3. İcra Müdürlüğü'nde açık arttırma suretiyle satılacak.


Verilen ilan şu şekilde;

Satılmasına Karar verilen Taşınmazın Cinsi ve özellikleri:

TAPU KAYDI : istanbul ili Sultangazi ilçesi Cebeci mah. cilt/sayfa : 70/6913, ada : 3953, parsel : 14 de kayıtlı 143.00 m2 miktarlı arsa nitelikli taşınmaz.

NİTELİKLERİ: istanbul ili, Sultangazi ilçesi, Cebeci mahallesi, Y caddesi no:36 veya 2509 sok. No:29 mevkiinde Dağlıoğlu köknel apartmanı adı altında köşe başı bir apartmandır. Dış cephesi kaba sıvalı olup boyasız vaziyettedir. Bina bodrum kat+zemin kat(dükkan)+ 4 normal kattan ibaret 6 katlı bir apartmandır. Dış girişi Y caddesinden olup dış girişe mermer kaplı merdiven basamakları ile çıkılmaktadır. Dış kapısı demir, giriş sahanlığı ve kat sahanlıkları karo seramik, merdiven basamakları mermer kaplıdır. Her katta tek daire mevcuttur. Apartman yaklaşık 10 yıllıktır.

Bodrum kat:(Daire ): Dış kapısı demir olup ana kapıdan ayrı olarak Y caddesinden bodrum kata inilmektedir, iniş merdiven basamakları mermer, dış kapısı demirdir. Daire 2 oda+salon+mutfak+banyo+WC ve koridorlardan ibaret 80 m2 alana sahiptir. Dairenin salon ve yatak odalarının yer döşemeleri marley, duvarlar plastik boyalıdır. Mutfak, banyo, WC ve koridorun yer döşemeleri karo seramik, mutfak, banyo, WC nin duvarları yarıya kadar karo fayans kaplıdır, iç kapıları ahşap, dış pencereler PVC ve ısıcamlıdır. Dairede doğalgaz yoktur. Pencere üstleri demir parmaklıdır. Zemin kat(dükkan) : Dış camekanı alüminyum olup üstü demir kepenklidir. Dükkana giriş merdiven basamakları mermer kaplı olup dükkanın yer döşemesi paledyendir. Alanı 90 m2 dir. İçinde WC mevcut olup yer döşemesi karo seramik, duvarları tavana kadar karo fayans kaplıdır. Dükkanın WC kapısı-ahşaptır.

Normal kat daireler :(3 daire): Dairelerin dış kapılarının 2 adedi ahşap, bir adedi çeliktir. Daireler 3 yatak odası +salon+ mutfak+ banyo+WC ve banyo önü hal ve 2 adet balkondan ibaret 110.00 m2 dir. Salon ve yatak odalarının yer döşemeleri marley, duvarlar plastik boyalıdır. Mutfak, banyo, WC, antre ve balkonların yer döşemeleri karo seramik, mutfak, banyo, WC nin duvarları tavana kadar karo fayans kaplıdır. Dairelerin iç kapıları ahşap, dış pencereler PVC ve ısıcamlıdır. Dairenin 3 ü doğalgaz sobalı, biri kombi kaloriferlidir. Teras kat daire: Dairenin dış kapısı ahşap olup 3 yatak odası+ salon+mutfak+ banyo+WC+antre+ terastan ibaret olup teras hariç 90.00 m2 civarında bir alana sahiptir. Dairenin salon ve yatak odalarının yer döşemeleri marley, duvarlar plastik boya, mutfak, banyo, WC, antre ve terasın yer döşemeleri karo seramik, duvarları tavana kadar karo fayans kaplıdır, iç kapıları ahşap, dış pencereler PVC ve ısıcamlıdır. Daire doğalgaz sobalıdır. Tüm dairelerin elektrik, sıhhi ve kombili dairelerin kalorifer tesisatları, doğalgaz tesisatları eksiksiz olup ayrıca belediyenin her türlü hizmetlerinden yararlanmaktadır.

İMAR DURUMU : Gaziosmanpaşa Belediye Bşk.imar ve şehircilik müd.lüğünün 20.09.2006 tarih ve 26336/369593 sayılı yazılarına göre 14.02.1996 tasdik tarihli ve 1/1000 ölçekli Cebeci imar planında bitişik nizam 4 katlı (H: 12,50) mt. Konut alanında kalmaktadır, denilmiştir.

KIYMETİ : 634.500,00 TL

Birinci Satış günü : 05.04.2011 10.00-10.10 Saatleri arasında
İkinci Satış günü : 15.04.2011 10.00-10.10 Saatleri arasında

Gaziosmanpaşa 3.İcra Müdürlüğü Adresinde Açık artırma suretiyle yapılacaktır. Bu artırmada tahmin edilen kıymetin % 60'ını ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları mecmuunu ve satış masraflarını geçmek şartı ile ihale olunur. Böyle bir bedelle alıcı çıkmazsa en çok artıranın taahhüdü baki kalmak şartıyla Yukarıda yazılı yer ve saatler arasında ikinci artırmaya çıkarılacaktır. Bu artırmada da bu miktar elde edilememişse gayrimenkul en çok artıranın taahhüdü saklı kalmak üzere artırma ilanında gösterilen müddet sonunda en çok artırana ihale edilecektir. Şu kadar ki, artırma bedelinin malın tahmin edilen kıymetinin %40'ını bulması ve satış isteyenin alacağına rüçhanı olan alacakların toplamından fazla olması ve bundan başka, paraya çevirme ve paylaştırma masraflarını geçmesi lazımdır. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.

2)- Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen kıymetin %20'si nispetinde nakit veya bu miktar kadar bir bankanın teminat mektubunu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir, alıcı istediğinde 10 günü geçmemek üzere mehil verilebilir. Satıştan Mütevellit Binde 4,5 ihale damga resmi, KDV ile 1/2 tapu harç ve masrafları Alıcıya, 100,00 YTL için Yüzde 0,02 aşan kısım için Yüzde 0,01 Tellaliye resmi satıcı(borçluya) ait olacaktır. Birikmiş vergiler satış bedelinden ödenir.

3)- İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgililerin (*) bu gayrimenkul üzerindeki haklarını hususiyle faiz ve masrafa dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile on beş gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır. Aksi taktirde hakları tapu sicili ile sabit olmadıkça paylaştırmadan hariç bırakılacaklardır.

4)- İhaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak suretiyle ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden müteselsilen mesul olacaklardır. İhale farkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın Dairemizce tahsil olunacak, bu fark, varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.

5)- Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup masrafı verildiği taktirde isteyert alıcıya bir örneği gönderilebilir.

6)- Satışa iştirak edenlerin Şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları,   başkaca   bilgi   almak   isteyenlerin   yukarıda   yazılı   dosya   numarasıyla Müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur. (Ic. Ifl. K. 126) (*) ilgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri de dahildir. Yönetmelik Örnek No. : 27 Adlarına tebligat yapılamayan ilgililere gazete ilanı tebligat verine geçerlidir.
Dosya No: 2007/627


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön