29 / 03 / 2024

Sun Flamingo Park Güneşli satılık!

Sun Flamingo Park Güneşli satılık!

Firma: Sun Turizm A.Ş

Proje: Sun Flamingo Park

Sun Flamingo Park Güneşli satılık konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 800 TL olarak belirlendi. Sun Flamingo Evleri'nde 2+1 ve 3+1 daire tiplerine yer veriliyor...




Konut ve ticari alanların yer aldığı  Sun Flamingo Park  konut projesi İstanbul Güneşli bölgesinde inşa ediliyor. Güneşli Sun Flamingo Park projesi  Sun Turizm A.Ş  imzasını taşıyor. Sun Flamingo Park Güneşli satılık daire bilgilerinden önce projeden bahsedelim.


Güneşli Sun Flamingo Park projesi 2 blok olarak tasarlandı. 122 adet dairenin yer aldığı Sun Flamingo Park projesinde 12 adet dükkan bulunuyor. Güneşli Sun Flamingo Park projesinde tüm daireler ebeveyn banyolu olarak tasarlandı. 


Güneşli Sun Flamingo Park projesinde A blokta cadde ve peyzaj cepheli daireler yer alırken, B blokta dairelerin tamamı peyzaja bakıyor. Sun Flamingo Park Güneşli projesinde 6 bin metrekare alan peyzaj için ayrılıyor.


Güneşli Sun Flamingo Park satış ofisi ile 0212 651 04 33 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Sun Flamingo Park Güneşli satılık 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor.


Güneşli Sun Flamingo Park projesinin toplam inşaat alanı 28 bin 341 metrekare olarak belirlendi. Güneşli Sun Flamingo Park projesinde 2+1'ler 135 metrekare, 3+1'ler 180 metrekare büyüklüğe sahip.


Sun Flamingo Park Güneşli satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 800 TL olarak belirtiliyor. Güneşli Sun Flamingo Park projesinde teslimler sözleşmede 24 ay olarak yazıyor ancak projenin 18 ayda tamamlanması hedefleniyor.


Güneşli Sun Flamingo Park projesinde yüzde 25 peşinat ödemesi yapıldıktan sonra, firma bünyesinde 24 ay boyunca aylık 2 bin 500 TL'lik ödeme yapılıyor. Kalan konut bedeli teslim zamanı kredi ile taksitli olarak ödeniyor.



Sun Flamingo Park nerede?

Sun Flamingo Park adres : Evren Mah. Fevzi Cakmak cad. No. 15 Güneşli - Bağcılar / İstanbul



Sun Flamingo Park iletişim

Tel: 0212 651 04 33

Web: http://www.sunflamingo.com/


projeye sor



Geri Dön