25 / 04 / 2024

Sur Yapı İlkbahar fiyatları!

Sur Yapı İlkbahar fiyatları!

Firma: Sur Yapı

Lansmana özel yüzde 10 indirim uygulanan Sur Yapı İlkbahar fiyatları 185 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Satış süreci bugün başlayan proje İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de inşa ediliyor.



Sur Yapı İlkbahar projesi 2 etap halinde yükseliyor. İlk etabı 304 adet konut, 2. etabı ise 200 adet konuttan meydana gelen proje "Her Mevsim Tek Mevsim"  konseptiyle tanıtılıyor.


Yaklaşık 250 milyon TL yatırım bedeline sahip olan Sultanbeyli  Sur Yapı  İlkbahar Konutları TEM Otoyolu'na, Kuzey Ormanları'na ve Paşaköy gişelerine yakın bir bölgede bulunuyor. 


İlkbahar Rezidans Sur Yapı projesinin ortak yaşam alanları içerisinde meyve bahçeleri, kitap okuma ve dinlenme alanları, hobi bahçeleri, uzun yürüyüş parkurları, su göletleri mevcut.


Sur Yapı İlkbahar fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Projede yer alan daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Sur Yapı İlkbahar fiyatları 185 bin TL'den başlıyor, 860 bin TL'ye kadar ulaşıyor. Toplam inşaat alanı  57 bin 668 metrekareden meydana gelen proje İstanbul Sultanbeyli'de hayata geçiriliyor.


Sur Yapı İlkbahar Sultanbeyli iletişim

Tel: 0216 422 65 14

Web: www.suryapi.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


Geri Dön