19 / 04 / 2024

Sur Yapı İlkbahar'da lansmana özel yüzde 5 indirim!

Sur Yapı İlkbahar'da lansmana özel yüzde 5 indirim!

Anadolu yakası Sultanbeyli’de bulunan projenin ikinci etabı, lansmana özel yüzde 5 indirim imkânı sunuyor. İlkbaharda tamamı peşin ve peşin+banka kredili ödemelere ilave olarak yüzde 10 indirim uygulanıyor.



Anadolu yakası Sultanbeyli’de bulunan projenin ikinci etabı, lansmana özel yüzde 5 indirim imkânı sunuyor. İlkbaharda tamamı peşin ve peşin+banka kredili ödemelere ilave olarak yüzde 10 indirim uygulanıyor. 4 yatay bloktan oluşan projede 2+1,3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 152 adet daire yer alıyor. 2 + 1 dairelerin fiyatı 290 bin liradan başlıyor.


VADE FARKSIZ ÖDEME SEÇENEĞİ

Projede yüzde 50 peşinat, 48 ay Sur Yapı bünyesinde vade farksız ödeme seçeneği veya yüzde 5 peşinat, yüzde 65 banka kredisi ile kalan yüzde 30’luk kısımda 36 ay Sur Yapı bünyesinde vade farksız ödeme seçeneği sunuluyor. Yüzme havuzu, fitness salonu, sauna ve sosyal tesisin de yer aldığı İlkbahar’m ikinci etabında ayrıca tek potalı açık spor alanı, çocuk oyun alanları ve kafeler de bulunuyor.


Posta


Haber Yeni Yüzyıl Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


İstanbul'un Sultanbeyli İlçesi'nde hayata geçirilen Sur Yapı İlkbahar projesi dahilinde ikinci etap evler, lansmana özel yüzde 5 indirim avantajıyla satışa çıkarıldı. İlk etabının yoğun ilgi gördüğü İlkbahar'da ayrıca tamamı peşin ve banka kredili ödemelere ilave olarak yüzde 10 indirim daha uygulanıyor. Projede yüzde 50 peşinat 48 ay Sur Yapı bünyesinde vade farksız ödeme seçeneği sunuluyor. Bunun yanında yüzde 5 peşinat, yüzde 65 banka kredisi ile kalan yüzde 30'luk kısımda 36 ay Sur Yapı bünyesinde vade farksız ödeme seçeneği sunuluyor. Ayrıca 2 + 1 dairelerin 290 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede 3 + 1 ve 4+1 olmak üzere toplamda 152 adet daire yer alıyor. 


Yeni Yüzyıl 



Haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Yeşilin her tonunu içinde barındıran Sur Yapı İlkbahar projesinin ikinci etabı satışa sunuldu. Anadolu Yakası’nın gelişen yüzü Sultanbeyli’de bulunan Sur Yapı İlkbahar’ın ikinci etabı, lansmana özel yüzde 5 indirim avantajı sunuyor. İlkbahar’da tamamı peşin ve peşin + banka kredili ödemelere ilave olarak yüzde 10 indirim daha uygulanıyor.


2+1 Daireler 290 bin TL’den Başlayan Fiyatlarla


İstanbul’un yeşil alanları ile öne çıkan ilçesi Sultanbeyli’de yükselen Sur Yapı İlkbahar’ın ikinci etabı az katlı mimarisi, geniş bahçeleri ve sosyal tesisleri ile eşsiz bir yaşam vaat ediyor. 2+1 dairelerin 290 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplamda 152 adet daire yer alıyor. 4 yatay bloktan oluşan İlkbahar’ın ikinci etabında bulunan birçok daire ise, yeşilin her tonunu içinde barındıran muhteşem gül bahçelerine açılıyor ve şehrin gürültüsünden uzakta stressiz bir hayatın kapılarını aralıyor.


%50 Peşin 48 Ay Sur Yapı Bünyesinde Vade Farksız Ödeme İmkânı


İlkbahar 2. etapta %50 peşinat 48 ay Sur Yapı bünyesinde vade farksız ödeme seçeneği veya %5 peşinat, %65 banka kredisi ile kalan %3o’luk kısımda 36 ay Sur Yapı bünyesinde vade farksız ödeme seçeneği sunuyor.


Yüzme havuzu, fitness salonu, sauna ve sosyal tesisin de bulunduğu İlkbahar’ın ikinci etabında ayrıca tek potalı açık spor alanı ve çocuk oyun alanları yer alıyor. Konforlu bir aile yaşamına uygun olarak tasarlanan projede ayrıca sosyalleşme imkânı tanıyan kafeler de bulunuyor. Doğayla uyum içindeki yemyeşil peyzajıyla öne çıkan projenin kuzey ve güneyinde yer alan geniş bahçeler, her daim bahar tadında sürecek bir yaşam fırsatı sunuyor.


Sur Yapı İlkbahar Ulaşım Kolaylığı ile Dikkat Çekiyor


Benzersiz lokasyonuyla avantaj sağlayan Sur Yapı İlkbahar, kuzey ormanlarına, Paşaköy gişelerine ve TEM otoyoluna yakınlığıyla öne çıkıyor. Anadolu Yakası’nın değerlenen ilçesi


Sultanbeyli’de yükselecek olan proje aynı zamanda yapımı devam eden 3. köprü güzergâhında bulunuyor.


Sur Yapı İlkbahar’a komşu konumda bulunan 100 dönümlük arazide yeni bir üniversite inşa ediliyor. Metro hattına kolayca ulaşımın sağlanabildiği proje aynı zamanda faaliyete geçmek üzere olan 400 yataklı Sultanbeyli Devlet Hastanesi'ne de 200 metre mesafede bulunuyor.


Star


Geri Dön