25 / 04 / 2024

Sur Yapı Koşuyolu Kadıköy'de metrekaresi 6 bin dolara!

Sur Yapı Koşuyolu Kadıköy'de metrekaresi 6 bin dolara!

Firma: Sur Yapı

Proje: Sur Yapı Koşuyolu Projesi

Sur Yapı Koşuyolu projesinde metrekare birim fiyatı 6 bin dolardan başlayacak. Henüz satışların başlamadığı Sur Yapı Koşuyolu projesinde 100'e yakın konut olacak. Projenin 2016'da başlaması bekleniyor...




İstanbul Kadıköy Koşuyolu bölgesinde planlanan  Sur Yapı Koşuyolu Projesi  23 bin metrekare alanda hayata geçirilecek.  Sur Yapı  Koşuyolu projesinin 2016'nın ilk ayında satışa açılması bekleniyor.


Sur Yapı Koşuyolu projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. 100'e yakın konutun yer alacağı Sur Yapı Koşuyolu projesi 23 katlı bir blok ve 3-4 katlı bir yatak blok olarak tasarlandı. 


Sur Yapı Koşuyolu projesinde 1+1 dairelerin tamamı yatay blokta olacak. Sur Yapı Koşuyolu projesi Ofton Koşuyolu projesinin yanında yer alıyor. Sur Yapı Koşuyolu projesi Koşuyolu Karting Pisti ve otoparkın yerine inşa edilecek.


Sur Yapı Koşuyolu projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 6 bin dolardan başlıyor. Sur Yapı Koşuyolu projesinde ön satış döneminde rezervasyon yapabilmek için 6 bin  dolar kapora bırakılacak.


Sur Yapı Koşuyolu projesinde konutların büyüklükleri 50 metrekare ile 200 metrekare arasında değişiyor. Sur Yapı Koşuyolu projesi inşaat başlaması itibariyle 24 ay sonra teslim edilecek.


Sur Yapı Koşuyolu Kadıköy de metrekaresi 6 bin dolara!


Tel: 444 5 787 

Web: http://www.suryapi.com.tr/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön