26 / 04 / 2024

Sur Yapı Tilia Evleri!

Sur Yapı Tilia Evleri!

Firma: Sur Yapı

Proje: Tilia Evleri

Sur Yapı Tilia Evleri Anadolu Yakası Taşdelen' de hayata geçirilecek. Sur Yapı' nın yeni projesi Tilia Evleri' nde ön talep toplama süreci başladı. Tilia Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor...




Sur Yapı' nın yaşama geçireceği yeni projesi olan Tilia Evleri' nin İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy' de konumlandırılması planlanıyor.


Çekmeköy sınırları içerisinde bulunan Taşdelen bölgesinde yükselecek olan Sur Yapı Tilia Evleri bulunduğu bölgede farklı bir modern yaşam alanı sunacak.


Tilia Evleri projesinin yaşama geçirileceği Taşdelen bölgesi İstanbul' un hızla gelişen yeni bölgelerinden birisi olma özelliği taşıyor.


Sur Yapı Tilia Evleri'nde inşa edilmesi beklenen 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri ile penthouse daireler yer alacak.


Sur Yapı Tilia Evleri'nde ön talep toplama süreci başladı. Taşdelen Tilia Evleri'nde talep toplama sürecinde özel olarak uygulanan lansman öncesi yüzde 10 indirim avantajı müşterilere sunuluyor.


Sur Yapı Tilia Evleri'nin detaylı proje bilgileri açıklandığı anda Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi emlakkulisi.com' da yer alacak...


Sur Yapı Tilia Evleri iletişim bilgileri!

Telefon: 0216 556 0800

Web Adresi: www.suryapicorridor.com.tr


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön