26 / 04 / 2024

Sütçü İmam Üniversitesi'ne 20 akademik personel!

Sütçü İmam Üniversitesi'ne 20 akademik personel!

Erciyes Üniversitesi, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Çankırı Karatekin Üniversitesi, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi ve Bayburt Üniversitesine çeşitli birimlerde istihdam edilmek üzere öğretim üyeleri alınacak



Erciyes Üniversitesi, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Çankırı Karatekin Üniversitesi, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi ve Bayburt Üniversitesine çeşitli birimlerde istihdam edilmek üzere öğretim üyeleri alınacak.

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine ve Güzel Sanatlar Fakültesine birer er profesör, Diş Hekimliği Fakültesine 1 profesör ve 2 doçent, Mühendislik Fakültesine 2 doçent alacak.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörlüğü, Tıp Fakültesine 3 profesör ve 3 doçent, Ziraat Fakültesine 2 profesör ve 3 doçent, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesine 1 profesör, Fen-Edebiyat Fakültesine 3 profesör, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine 2 doçent, İlahiyat Fakültesine 2 profesör, Eğitim Fakültesine 1 doçent alacak.

Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik Fakültesine 3 yardımcı doçent, Edebiyat Fakültesine 2 doçent ve 13 yardımcı doçent, Fen Fakültesine 1 doçent, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine 3 yardımcı doçent, Orman Fakültesine 1 yardımcı doçent alacak.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörlüğü ile Bayburt Üniversitesi Rektörlüğü, çeşitli birimlerde görevlendirmek üzere öğretim üyesi alacak. Öğretim üyesi alımına ilişkin duyurular, üniversitelerin internet sitelerinde açıklanacak.

AA


Geri Dön