29 / 03 / 2024

SUV Yapı'dan İzmir'e Mi'Marin Mavişehir Residence

SUV Yapı'dan İzmir'e Mi'Marin Mavişehir Residence

İnşaat sektörünün köklü firmalarının biraraya gelmesiyle oluşan SUV Yapı Mi'Marin Mavişehir Residence'yi hayata geçiriyor

 



İzmir'de İnşaat sektörünün deneyimli ve köklü firmalarından olan Sungur İnşaat, Mahir&Ekin Vural İnşaat ile Türkiye'nin önde gelen bağlantı elemanları üreticisi Norm Group'un katılımı ile kurulan SUV Yapı, Çeşme'den sonra  İzmir  Mavişehir'de, yeni projesi olan Mi'Marin Mavişehir Residence'yi hayata geçiriyor.
10 katlı iki blokta toplam 40 adet daireden oluşan proje, elit bir aile rezidansı yaratma fikrine dayandırılmış. Açık yüzme havuzu, fitnessı, saunası, oyun salonu, masaj ve dinlenme odaları, seyir terasları ile Mi'Marin Mavişehir Residence, şehrin kalbinde olmasına karşın kendi içine dönük yapısıyla, huzurlu, dingin ve konformist bir ortamda yaşama fırsatı sunuyor. Projenin en önemli artılarından biri ise güvenliğe verilen önem. Mi'Marin Mavişehir Residence, 24 saat tam eğitimli güvenlik görevlileri, yüz tanıma sistemi, site giriş kontrol noktası, blok girişi ve görevli dairesiyle irtibatlı görüntülü intercom sistemi ve tüm sitede kameralı kontrol gibi son teknolojilerle donatılmış bir güvenlik sistemine sahip bulunuyor.
Satışına henüz başlanan projenin teslim tarihi ise, Haziran 2012 olarak açıklandı.
Detaylı bilgi için: 0232 446 0 406

Okhan Şentürk/Ekonomist


Geri Dön