20 / 04 / 2024

Sweet Life Evleri'nde 119 bin liraya! 36 ay sıfır faizle!

 Sweet Life Evleri'nde 119 bin liraya! 36 ay sıfır faizle!

Firma: Fon Grup

Proje: Sweet Life Center

FON Grup’un 30 milyon TL yatırımla projelendirdiği ofis ve ev-ofis konseptindeki rezidans projesi “Sweet Life Center”, gayrimenkul yatırımcıları için büyük fırsatlar sunuyor




İstanbul’un teknoloji ve ticaret merkezi olarak nitelendirilen ve birçok yatırımın merkezi haline gelen Kurtköy - Pendik’te ayrıcalıklı bir proje hayata geçiriliyor. FON Grup’un 30 milyon TL yatırımla projelendirdiği ofis ve ev-ofis konseptindeki rezidans projesi “Sweet Life Center”, gayrimenkul yatırımcıları için büyük fırsatlar sunuyor.


FON Grup İstanbul’un çeşitli semtlerinde inşa ettiği butik projelerle edindiği deneyimi; Pendik’te hayata geçireceği, mimari ve konfor açısından bölgeye değer kazandıracak Sweet Life Center’a taşıyor. 


202 Ev – Ofis konseptinde konuttan oluşan Sweet Life Center, gayrimenkul yatırımcıları için birçok avantaj sunuyor. Son dönemde hızla değer kazanan ve yatırımcıların yönelmeye başladığı bir bölgede konumlandırılan Sweet Life Center proje özellikleriyle dikkat çekiyor.


Estetik mimarisiyle inşa edildiği bölgede öne çıkan Sweet Life Center’da, ofis seçenekleri 40 metrekareden 600 metrekareye kadar geniş bir yelpazede bulunuyor. Rezidans hizmetleriyle de konforlu ve lüks ayrıcalıklar sunan projede; kiralama hizmeti, ofis temizliği, kuru temizleme, oto yıkama, teknik servis, hukuki danışmanlık ve rezervasyon hizmetleri gibi iş hayatını kolaylaştıracak birçok imkan bulunuyor.


İlk etabının çalışmalarına başlanan Tekno Park’a yakınlığıyla da avantaja sahip olan Sweet Life Center, bölgedeki gelişimin merkezinde inşa ediliyor.


İŞ STRESİNE KAT BAHÇESİYLE ÇÖZÜM


Sweet Life Center’ın özel peyzajlı kat bahçeli daireleri de ev – ofis kullanımlarında  dikkat çeken bir diğer unsur. İş yaşamına farklı bir konsept getiren FON Grup, Sweet Life Center projesinde birçok avantajı bir arada sunuyor.


Panoramik manzaraya hakim restoranı, yüzme havuzu, mini golf sahası, spor salonu ve fitness merkeziyle keyifli bir iş yaşam kültürü oluşturan Sweet Life Center’da fiyatlar 119.000 TL’den başlıyor ve alıcılara 36 aya kadar vade farksız  Fon Grup  finansman desteği sunuluyor.


Sabiha Gökçen Havaalanı’na yakınlığıyla da değer kazanan proje E5 Otoyolu’na 8 dk, TEM Otoyolu’na 2 dk, Sahil Yolu’na 10 dk mesafede yer alıyor.


İnşa çalışmalarının hızla devam ettiği projede teslimler ise 2014’ün Mart ayında yapılacak.


Yenişehir Mah. Millet Cad. Sümbül Sok. No:6 Kurtköy / İstanbul

0216 482 68 35

www.sweetlifecenter.com


projeye sor



Geri Dön