26 / 04 / 2024

Tac Mahal Prestij'de 74 bin TL'den başlayan daireler!

 Tac Mahal Prestij'de 74 bin TL'den başlayan daireler!

Firma: Uluhan Grup

Proje: Tac Mahal

Uluhan Grup tarafından İstanbul Beylikdüzü'nde temelleri atılan Tac Mahal Prestij 74 bin liradan başlayan fiyatlardan ev sahibi olma şansı veriliyor.



Uluhan Grup'un İstanbul'un gözde yerleşim yeri Esenyurt'ta yükselen projesi  Tac Mahal  Prestij Doğu'nun büyüleyici estetiğini Batı'nın yüksek yapı teknolojisiyle birleştiriyor. 


Teslimlerinin 2014'ün Ekim ayında yapılması beklenen proje 18 bin 600 metrekare arsa alanında hayata geçiyor. 4 blokta 970 daireden meydana gelen projede 74 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olmak mümkün. Projede yüzde 25 peşinatla ve 4 bin 625 TL ara ödemelerle 740 TL'lik taksitlerle ev sahibi olmak mümkün. Projede 1+1, 2+1, 3+1,4+1 ve 5+1 daire seçenekleri bulunuyor. 


Beylikdüzü Esenyurt kesişim noktasından bulunan Tac Mahal Prestij metrobüs 3 dakika yürüyüş mesafesinde bulunurken TEM-E5 karayollarına direkt çıkış konumunda bulunuyor. 


Tac Mahal Prestij'de profesyonel site yönetimi, 7/24 saat özel güvenlik, kapalı yüzme havuzu, acık – kapalı otopark, kreş, fitness, spa, deniz manzaralı seyir terasları, restoranlar, cafeler, tiyatro ve sinema salonları, her yaşa uygun oyun alanları bulunuyor.


Tac Mahal Çarşı'da ise birçok ayrıcalıklı mağaza bulunuyor. Tüm mağazaların sektörleri önceden belirleniyor. Böylece tüm iş yerlerinin iş garantisi sağlanıyor. Çarşı’da sinema ve tiyatro salonları ve tam donanımlı spor merkezinin yanı sıra çocuklar için bir kreş mevcut. Saat başı 10 ayrı noktadan yapılacak olan müşteri servisleri ile Babil Çarşı’nın müşteri hareketi garantileniyor.


Tac Mahal Çarşı’da;


- Her iş yeri için sektör baştan belirleniyor, iş garantisi sağlanıyor


- Saat başı 10 ayrı noktadan ulaşım ile müşteri trafiği garantileniyor


- Koza Yönetim A.Ş. tarafından gerçekleştirilecek olan profesyonel yönetim


- Sergi alanları


- Değişken kiralama dönemleri (haftalık, aylık veya yıllık)


- Fitness Center: hamam, sauna, spa ve kapalı havuz


- Çocuk kreşi


- Sinema salonları


- Tiyatro ve drama okulu gibi alanlar yer alıyor.


0212 999 1001


www.tac-mahal.com


Burcu KILIÇARSLAN




projeye sor



Geri Dön