28 / 03 / 2024

Taksim Dap Petek ödeme planı!

Taksim Dap Petek ödeme planı!

Firma: DAP Yapı

Proje: Dap Petek

Lansman öncesi fiyatlarıyla bu hafta satışa sunulan Dap Petek Rezidans projesi 13 katlı blok halinde yükseliyor. Taksim Dap Petek ödeme planı haberimizde yer alıyor.



İstanbul Avrupa Yakası Taksim'de Rixos Otel'in yanında hayata geçirilen  Dap Petek  Taksim 112 rezidans, 15 ofis ve 5 mağazadan meydana geliyor. Projede teslimlerin 24 ay sonra yapılması planlanıyor.


Toplamda 132 bağımsız birimden oluşan  DAP Yapı  Dap Petek projesinde daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede fiyatlar metrekare birim fiyatı üzerinden hesaplanıyor.


Dap Yapı imzası ile inşa edilen Dap Petek Residence adını motifli deseninden alıyor. Projenin ortak yaşam alanları arasında ise fitness merkezi, sauna ve kapalı otopark bulunuyor.


Taksim Dap Petek Rezidans'ta metrekare birim fiyatları 4 bin 500 dolardan başlıyor, 6 bin 500 dolara kadar yükseliyor. Taksim Dap Petek ödeme planı kapsamında ise minimum yüzde 40 peşinatta, kalan kısım için 30 aya varan vade imkanları sağlanıyor.


Taksim Petek Residence iletişim

Tel: 0212 294 32 42

Web: www.dapyapi.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön