25 / 04 / 2024

Tanju Çolak Antalya'daki arsasını sattı! Sözleşme imzalandı!

Tanju Çolak Antalya'daki arsasını sattı! Sözleşme imzalandı!

GİGDER'in yabancıya konut satışının değerlendirdiği toplantıya GİGDER Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Bayram Tekçe ile birlikte katılan Tanju Çolak, Antalya'daki arsasını sattığını söyledi.



Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER) ve AGS Global ortaklığında hazırlanan 'Rekabet ve İlham: Türkiye’de Yabancı Gayrimenkul Yatırımlarının Geleceğini İhracat Odaklı Yeniden Düşünmek' başlıklı çalışmanın toplantısı yapıldı. 

Yabancıya konut satışlarının analiz edildiği toplantıda GİGDER Başkanı Ömer Faruk Akbal ve GİGDER Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Bayram Tekçe açıklamalarda bulundu. Toplantıya GİGDER Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Bayram Tekçe ile birlikte Tanju Çolak da katıldı.

Tanju Çolak, Antalya'daki arsasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Çolak, 1997'de Antalya'da arsa aldığını ve şimdi de bu arsanın satışı için Antalya'da bulunduğunu söyledi. Çolak, Pınarlar İnşaat ile sözleşme imzalandığını ancak satışların henüz başlamadığını söyledi. 

Tanju Çolak Antalya daki arsasını sattı! Sözleşme imzalandı!

Yabancıların Antalya'ya talebinin yüksek olduğunu dile getiren Çolak, bölgeden Avrupalıların daha çok alım yaptığını belirtti.

Çolak, daha önce Fadıl Akgündüz tarafından mağdur edildiğini açıklamıştı. Caprice Gold'dan konut alan Çolak, şu açıklamayı yapmıştı:

"Kendisinden 60'a yakın devre mülk aldım. Bunları alabilmek için de Samsun'dan 3 ev, Samsun Organize Sanayi Sitesi’nden 3 katlı dükkan ve İstanbul Tekstil Kent'ten dükkanlar verdim."

Yabancıya konut satışında 2023 hedefi 15 milyar dolar!


Geri Dön