26 / 04 / 2024

Tapulardaki şerhleri kaldıran Remzi Aydın'a teşekkür!

Tapulardaki şerhleri kaldıran Remzi Aydın'a teşekkür!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Alibeyköy’de, 82 yaşında vefat eden Saadet Yedican’ın cenaze namazına katıldı. Başkan Aydın’a Alibeyköylüler, tapularındaki şerhlerin kaldırılması yönünde yaptığı çalışmadan dolayı teşekkür ettiler.




Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Alibeyköy’de, 82 yaşında vefat eden Saadet Yedican’ın cenaze namazına katıldı. Cenaze çıkışı Alibeyköy esnafını da ziyaret eden Başkan Aydın’a Alibeyköylüler, tapularındaki şerhlerin kaldırılması yönünde yaptığı çalışmadan dolayı teşekkür ettiler.

Başkan Aydın, Alibeyköy Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazı öncesi, Saadet Yedican’ın yakınlarına başsağlığı diledi. Namazın ardından Yedican’ın cenazesi Alibeyköy Mezarlığı’nda toprağa verildi.


ALİBEYKÖYLÜLERDEN BAŞKANA TEŞEKKÜR

Namaz çıkışı Başkan Remzi Aydın, Alibeyköy esnafını ziyaret etti. Tek tek dükkanları dolaşan Başkan’a, esnaf teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi. Esnaf ziyaretlerinde kimi zaman çaylar içilerek sohbet edildi. Ziyaretler sırasında, Başkan Aydın’ı gören vatandaşlar da yanına gelerek, çalışmalarında başarılarının devamını dilediler. Bu arada Alibeyköylüler, 10 senedir çözülemeyen ve Başkan Remzi Aydın’ın çalışmaları neticesi çözüme kavuşan, tapulardaki şerhlerin kaldırılması konusu ile ilgili teşekkürlerini ilettiler.

Başkan Aydın ise “Alibeyköy’de bin 500 parseli, 7 bin 500 civarında da evi ilgilendiren bir konu bu. Hiç merak etmeyin. Eyüp Belediyesi gece gündüz sizlerin sorunlarını çözmek adına çalışıyor. Her sorunu çözeceğiz” dedi.

Bu arada Başkan Aydın, Nakip Çalışkan isimli bir semt sakininin kendi çabaları ile oluşturduğu resim sergisini gezdi. 1920 yılından günümüze kadar Alibeyköy fotoğraflarının bulunduğu resim sergisini gezen Başkan, sergiyi çok başarılı bularak Nakip Çalışkan’ı tebrik etti.



Eyüp Belediyesi


Geri Dön