18 / 04 / 2024

Tarsus Belediyesi'nden yeni yapılacak hastaneye destek!

Tarsus Belediyesi'nden yeni yapılacak hastaneye destek!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can yaptığı açıklamada Tarsus’a yeni yapılacak bir hastane için yerel yönetim olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.




Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus’a yeni yapılacak bir hastane için yerel yönetim olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

82 Evler veya Takbaş mevkiine yapılması düşünülen hastane için biran önce harekete geçilmesini isteyen Başkan Can, “Nereye yapılacaksa biran önce yapılsın” dedi.

Mersin İl Sağlık Müdürü Dr. Aytekin Kemik’in de konu ile ilgili kendilerini ziyaret ettiğini ifade eden Başkan Can, Tarsus ve Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak lojistik destek vermeye hazır olduklarının altını çizdi.

Başkan Can, “Son 15 günde hastaneyle ilgili bir gelişme oldu. Mevcut hastanenin yeri 82 Evler Mahallesiydi. Biz kurum olarak bir an önce yapılmasından yanayız. Nereyi isterlerse, nereyi arzu ederseniz ve nereyi çabuk yapacaksanız bizler ona varız. Her türlü lojistik desteği vermeye hazırız, gerek Tarsus Belediyesi gerekse Mersin Büyükşehir Belediyesi elinden geleni yapar. Yeter ki bir an önce yapılsın” şeklinde konuştu.



Tarsus Belediyesi


Geri Dön