27 / 04 / 2024

Tasarımcı Ettore Giordano, Sivas’ta öğrencilerle buluştu!

Tasarımcı Ettore Giordano, Sivas’ta öğrencilerle buluştu!

17 ödüle layık görülen İtalyan ISVEA’nın Tasarımdan Sorumlu Yöneticisi Ettore Giordano, İtalyan tasarım kültürünü Sivas'ta hem sektör profesyonellerine hem de öğrencilere anlatma fırsatı buldu.



Türkiye'ye geldiğinden bu yana İtalyan tasarım anlayışı ile dikkatleri üzerine çeken ve uluslararası saygın tasarım otoriteleri tarafından toplam 17 ödüle layık görülen İtalyan ISVEA’nın Tasarımdan Sorumlu Yöneticisi Ettore Giordano, İtalyan tasarım kültürünü Sivas'ta hem sektör profesyonellerine hem de öğrencilere anlatma fırsatı buldu.


Sivas iş dünyası Isvea'nın ödüllü İtalyan tasarımlarını inceledi

İtalyan Isvea, Karadağ Yapı ile birlikte Sivas’ın önde gelen iş adamlarını, sektör temsilcileri, mimar ve müteahhitlerini Sivas Büyük Otel'de ağırladı. 


Akşam yemeğinde bir sunum gerçekleştiren ISVEA'nın CDO'su (Chief Design Officer) Ettore Giordano konuşmasında, odağına tasarım değerini koyan şirketlerin piyasa değerlerinin ve cirolarının da arttığına vurgu yaptı. Isvea'nın da bu bağlamda İtalyan tasarım kültürünü en iyi şekilde yansıtan marka olduğuna dikkat çekti. Pazarda ilgi görmelerinin sebebi olarak tasarım ve teknoloji odaklı bir marka olmalarını gösterdi. 


Isvea'nın konuşma sırasında sergilenen ödüllü ürünleri de sektör profesyonelleri tarafından ilgiyle incelendi. 


Isvea'nın düzenlendiği İtalyan Tasarım Kültürü konferansına öğrenciler ilgi gösterdi

ISVEA'nın Tasarımdan Sorumlu Yöneticisi Ettore Giordano, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Mimarlık ve Güzel Sanatlar öğrencileri ile buluştu.


Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Bozkuş, Güzel Sanatlar Dekanı Prof. Dr. Mustafa Hilmi Bulut, Mimarlık Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Meltem Sarıoğlu, Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Zekeriya Gülüm ve ECE Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz’in katılımıyla Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nde gerçekleşen konferans, ISVEA'nın katkılarıyla düzenlendi. 


Ettore Giordano'nun İtalyan Tasarım Kültürüne örnek olarak verdiği tasarım çalışmaları da öğrenciler tarafından ilgiyle izlendi.



Geri Dön