25 / 04 / 2024

Taşdelen Neveser Konakları'nda 420 bin TL'ye 3+1! Hemen teslim!

Taşdelen Neveser Konakları'nda 420 bin TL'ye 3+1! Hemen teslim!

Şile yolu üzerinde, Taşdelen mevkiinde inşa edilen Neveser Taşdelen Konakları’nda kalan son 3+1 konut 420 bin TL’ye satılıyor. Projede yaşam başladı ve konutlar sahiplerine hemen teslim ediliyor…



Mehmet Çelik, Buket İnşaat, Hat - San Yapı, Tokal İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Neveser Taşdelen Konakları’nda satışı süren son 8 konut kaldı. Projenin tasarımını ise Yüksek Mimar İsmet Köseoğlu gerçekleştirdi.

2006 yılında temeli atılan Taşdelen Neveser Konakları’nda teslimler 2008 yılında başladı. Projede konutların alanları 92 ile 184 metrekare arasında değişiyor. 

Şile yolu üzerinde Taşdelen mevkiinde inşa edilen Neveser Taşdelen Konakları'nda açık ve kapalı yüzme havuzları, basketbol ve voleybol sahası, tenis kortu, spor merkezi, sauna, açık ve kapalı otopark, fıskiyeli süs havuzları, kameriyeler, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuru, bisiklet parkuru ve 24 saat güvenlik bulunuyor.

75 bin metrekare alana kurulan sitenin toplam inşaat alanı ise 10 bin metrekare. 4 etapta toplam 354 konuttan oluşan Neveser Taşdelen Konakları'nda bloklar 10 katlı olarak tasarlandı.

Depreme dayanıklı tünel kalıp sistemiyle inşa edilen Neveser Taşdelen Konakları'nda radyejeneral temel tipi seçildi. Bina temelleri, projelerine uygun yöntemlerle sudan yalıtıldı. Bodrum tavanlarına, projesine uygun olarak ısı yalıtımı yapıldı. Mantoloma uygulaması da yapılan projede diğer ısı ve ses yalıtımları da gerçekleştirildi.

Taşdelen Neveser Konakları’nda 1+1’lerin fiyatları 170 bin TL’den başlıyor. Kalan son 3+1 konut 420 bin TL’ye satılıyor. 2+1 ve 4+1’lerin ise tümü satıldı. Ödemeler banka kredisiyle ya da peşin olarak yapılabiliyor.

0216 484 20 20

www.neveser.com

[email protected] 


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön