20 / 04 / 2024

Tatilciler dönüşe başladı!

Tatilciler dönüşe başladı!

Kurban Bayramı tatilinin yarın sona erecek olmasına rağmen, tatilciler bugünden itibaren dönüşe başladı. Tatilcilerin mağdur olmaması için boğaz hattında 10 feribot, tarifedeki saatleri göz önünde bulundurmadan seferlerini sürdürüyor




Kurban Bayramı tatilinden dönenler nedeniyle TEM otoyolu İstanbul istikametinde zaman zaman araç yoğunluğu yaşanıyor.


Bayramın son gününde oluşacak trafiğe yakalanmak istemeyen tatilciler, İstanbul'a doğru dönüşe geçti. Tatilcilerin dönüş yolculuğu nedeniyle TEM otoyolu İstanbul istikameti Gültepe mevkisinde araç kuyruğu oluştu. Otoyolun  Ankara  istikametinde ise yoğunluk olmadığı gözlendi.


Karayolları ve trafik ekipleri, ulaşımda aksaklık yaşanmaması için denetimlerini sürdürüyor.


Çanakkale'de de trafik yoğunluğu var


İstanbul, Edirne, Tekirdağ ve Marmara Bölgesi'ndeki diğer illerden gelip Çanakkale'den geçen vatandaşların dönüş için yollara tatilin bitişinden bir gün önce çıkması nedeniyle kent merkezi trafiğinde zaman zaman yoğunluk yaşanıyor.


Boğaz hattında tarife dışında 10 feribot sefer yapıyor


Ege ve Akdeniz bölgelerinden gelerek Çanakkale Boğazı'ndan geçmek isteyenler, Demircioğlu Caddesi ve Cumhuriyet Meydanı'nda trafik polislerinin koordinasyonunda bekletilerek kontrollü şekilde Feribot İskelesi'ne gönderiliyor.


Tatilcilerin mağdur olmaması için boğaz hattında 10 feribot, tarifedeki saatleri göz önünde bulundurmadan seferlerini sürdürüyor.





Dünya


Geri Dön