25 / 04 / 2024

Taurus AVM ziyaretçilerine “Tamam mıyız” filmini izleme olanağı sunuyor!

Taurus AVM ziyaretçilerine “Tamam mıyız” filmini izleme olanağı sunuyor!

Açıldığı günden bu yana gerçekleştirdiği etkinliklerle ziyaretçilerine keyifli dakikalar yaşatan Taurus’ta bu haftanın sürprizi ise, dünyaca ünlü yönetmen ve senarist Çağan Irmak ile vizyondaki filmi “Tamam mıyız?”.




Engellilerin bir AVM’de ihtiyaç duyacağı her beklentiye cevap verebilmek için yola çıkan Taurus AVM, ziyaretçilerine dünyaca ünlü yönetmen ve senarist Çağan Irmak eşliğinde engellileri konu alan “Tamam mıyız?” filmini izleme olanağı sunuyor.


Açıldığı günden bu yana gerçekleştirdiği etkinliklerle ziyaretçilerine keyifli dakikalar yaşatan Taurus’ta bu haftanın sürprizi ise, dünyaca ünlü yönetmen ve senarist Çağan Irmak ile vizyondaki filmi “Tamam mıyız?”. Taurus AVM, son günlerin en fazla konuşulan filmini ziyaretçilerine, yönetmen ve senaristi Çağan Irmak ile 12 Aralık Perşembe saat 19.15'te Cinemarine salonlarında izletecek.


Taurus  AVM ziyaretçileri, engellilerin yaşamını konu alan “Tamam mıyız?”ın seyri sonrası Çağan Irmak ile söyleşiye katılacak, film afişlerini imzalatıp, birlikte  fotoğraf çektirme imkanı yakalayacaklar.

Film, annesine bağımlı olarak yaşamak zorunda kalan bedensel engelli İhsan ve idealleri doğrultusunda evinden ayrılıp hayat mücadelesi verirken kız arkadaşı tarafından terkedilmiş  Temmuz'un yollarının tesadüfen kesişerek hayatlarının yeniden doğmasını konu alıyor.


Taurus AVM Müdürü Meriç Kaptan, Çağan Irmak’ın Ankara’da ilk defa sinemaseverlerle buluşacağına dikkati çekerek “AVM’miz her yönüyle farklı ve ilklere imza atan bir özelliğe sahip. Çağan Irmak gibi usta ve dünyaca ünlü yönetmen senaristi misafir etmek bize heyecan veriyor” dedi.


Daha yapım aşamasındayken danışmanların yönlendirmesiyle engellilerin sıkıntı yaşamadan alışveriş yapabileceği bir mekan oluşturduklarını anlatan Kaptan, “Taurus AVM’de engellileri konu alan “Tamam mıyız?” filminin gösterimini, ünlü yönetmen ile yapmak bizim için daha da önemli” diye konuştu.


Geri Dön