28 / 03 / 2024

TCDD Ankara'ya hızlı tren garı yaptıracak!

TCDD Ankara'ya hızlı tren garı yaptıracak!

 Ankara Hızlı Tren Garı Projesinin Yap-İşlet-Devret Modeli İle gerçekleştirilmesi için  Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü ihale düzenledi, ihale 20 Ocak 2011'de



Ankara Hızlı Tren Garı Projesinin Yap-İşlet-Devret Modeli İle gerçekleştirilmesi için  Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü ihale düzenledi.

Ankara Hızlı Tren Garı Projesi,  Ankara  hudutları dâhilinde gerçekleştirilirken detaylı bilgiler ihale şartnamesinde yer aldı. İşin yapım süresi yer teslimini takiben 2 olarak öngörülürken ihalerin 20 Ocak 2011 tarihinde yapılacağı açıklandı.

Detaylı bilgi için tıklayın

 


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com

 

Basında yer alan diğer haberler:

 

ANKARA HIZLI TREN GARI PROJESİ...

Devlet Demiryolları İşletmesi (TCDD) Genel Müdürlüğü, "Ankara Hızlı Tren Garı Projesini, yap-işlet-devret modeli" ile yaptırmak üzere ihale açtı.         

TCDD’nin ihaleye ilişkin duyurusu, Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlandı.         

Duyuruya göre Ankara ili hudutları dahilinde yapılacak olan işin yapım (yatırım) süresi, yer teslimini takiben 2 yıl olarak belirlendi.     

Proje hazırlanması ve olası imar revizyonları süreci, 2 yıllık yatırım sürecine dahil edildi. İşletim süresi ise istekliler tarafından teklif edilecek.        

Söz konusu ihalede katılımcılardan 1 milyon 500 bin dolar tutarında geçici teminat bedeli alınacak.        

İhale, TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğünde 20 Ocak 2011 tarihinde saat 10.00’da "kapalı teklif usulü" ile gerçekleştirilecek.         

İstekliler şartnameyi, TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü, Emlak ve İnşaat Dairesi Başkanlığından bedel ödeyerek satın alabilecek.        

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları ise ihale günü saat 9.30’a kadar TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğüne bizzat istekli veya vekili tarafından verilecek. Posta ile verilecek teklifler ise kabul edilmeyecek.         

İşin gerçekleştirilmesi ile ilgili olarak görevli şirketin kullanacağı krediler ve diğer harcamalar için Hazine Garantisi verilmeyecek.        

-TCDD İHALELERİ-        

Ankara Demiryol Fabrikası Müdürlüğü ile  İzmir  3. Bölge Müdürlüğü de çeşitli işler için ihale açtı         

Buna göre Ankara Demiryol Fabrikası Müdürlüğü 12 adet kamera alımı ve çalışır vaziyette teslimini yaptıracak.         

Limanda mevcut kamera güvenlik sistemine ilave 12 adet kamera alımı ve çalışır vaziyette teslimi alımı işi  açık ihale usulü ile Haydarpaşa Liman İşletmesi Müdürlüğü Mal ve Hizmet Alımları Komisyonunda 15 Aralık 2010 tarihinde saat 15.00’te gerçekleştirilecek.       

-ANKARA DEMİRYOL FABRİKASI-        

TCDD Ankara Demiryol Fabrikası Müdürlüğü ise 7 işçi ile, DE lokoların ve ana aksamlarının komple temizliği ve parça yıkama işlerini yaptırmak üzere ihale açtı.       

Yerli isteklilerden teklif alınmak suretiyle açık ihale usulü ile yapılacak olan işin ihalesinde katılımcılar şartnameyi aynı yerden satın alabilecekler.        

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları ise 27 Aralık 2010 tarihinde saat 14.30’a kadar TCDD Ankara Demiryol Fabrikası Müdürlüğü Mal ve Hizmet Alım Komisyonu Başkanlığına verilecek.        

-İZMİR 3. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ-      

Öte yadan TCDD İşletmesi İzmir 3. Bölge Müdürlüğü, Cer Müdürlüğünün ihtiyacı, DMU dizilerinde kullanılmak üzere 260 bin litre motorin (Euro Dizel) satın alacak.        

Yerli isteklilerden teklif alınmak suretiyle açık ihale usulü ile yapılacak olan işte şartname 3. Bölge Müdürlüğünden satın alınabilecek.         

Söz konusu ihalede teklif mektupları ise 20 Aralık 2010 tarihinde saat 14.00’e kadar 3. Bölge Müdürlüğü Mal ve Hizmet Alım Komisyonu Başkanlığına verilecek.
A.A

 

Ankara'nın hızlı treni için ihale
Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü, Ankara Hızlı Tren Garı projesinin yap-işlet-devret modeliyle gerçekleştirilmesi için ihale düzenledi. Ankara hızlı tren garı projesi için işin yapım süreci olarak, "Yer tesliminden itibaren iki yıl" ifadesi kullanılırken, ihale tarihi ise 20 Ocak 2011 olarak dile getirildi.

 

Ankara hızlı tren garı projesi ihalede

Devlet Demiryolları İşletmesi (TCDD) Genel Müdürlüğü, "Ankara Hızlı Tren Garı Projesini, yap-işlet-devret modeli' ile yaptırmak üzere ihale açtı. Ankara ili hudutları dahilinde yapılacak olan işin yapım süresi, yer teslimini takiben 2 yıl olarak belirlendi.İşletim süresi ise istekliler tarafından teklif edilecek. İhalede katılımcılardan 1 milyon 500 bin dolar tutarında geçici teminat bedeli alınacak. İhale, TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü'nde 20 Ocak 2011 tarihinde saat 10.00'da 'kapalı teklif usulü' ile gerçekleştirilecek. Teklif mektupları ise, ihale günü saat 9.30'a kadar bizzat istekli veya vekili tarafından verilecek.
A.A

 


Geri Dön