18 / 04 / 2024

TDMMB Genel Başkanı Akif Özkaldı oldu!

TDMMB Genel Başkanı Akif Özkaldı oldu!

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Akif Özkaldı Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Genel Başkanı seçildi. Özkaldı yaptığı konuşmada Türkiye'nin dünyada mimar ve mühendislikte öncü bir ülke olduğunu söyledi.



AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı olan Devlet Su İşleri eski Genel Müdürü Akif Özkaldı, katılımcıların oy birliği ile Genel Başkan seçildi. Seçimin ardmdan teşekkür konuşması yapan Özkaldı, önceki yönetime teşekkür ederek, yeni yönetim kadrosunun devraldığı bayrağı daha ilerilere taşıyacağım ifade etti. 


"Yaptıklarımıza ruh katan insandır" Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Genel Başkam Özkaldı, "Türkiye'nin kültürel değerlerini yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak istiyoruz. Bizler bir çok yeri inşa ederiz ancak içerisinde insan olmadan boş bir alanın kıymeti olmaz. Yani yaptıklarımıza ruh veren insanlardır. Kısacası çalışmalarımız halka dönük olmazsa bir değeri kalmaz. Bu nedenle yaptığımız her işte bu milletin ruhuna hitap edecek bir mimari sergileriz" dedi. 


"Dünyada öncüyüz" Birçok ülkede bir çok inşaatın altında imzalarının bulunduğunu kaydeden Özkaldı, "dünya artık Türkiye'yi mimarlık ve mühendislikte öncü bir ülke olarak görüyor. Bunu özellikle Ortadoğu'da yaptığımız çalışmalarla gösteriyoruz" diye konuştu.


Ana Haber Gazetesi 


Geri Dön