26 / 04 / 2024

TEB'de konut kredisi faiz oranı yüzde 1.15'e geriledi!

TEB'de konut kredisi faiz oranı yüzde 1.15'e geriledi!

Türk Ekonomi Bankası (TEB) konut, taşıt ve ihtiyaç kredisi faiz oranlarını düşürdü. TEB'de konut kredisi faiz oranı yüzde 1.15'e, taşıt kredisi faiz oranı yüzde 1.35'e indi. Bahar Kampanyası kapsamında ihtiyaç kredisi faiz oranı ise yüzde 0.40'a kadar düş



Türk Ekonomi Bankası (TEB) konut, taşıt ve ihtiyaç kredisi faiz oranlarını düşürdü. TEB’de konut kredisi faiz oranı yüzde 1.15’e, taşıt kredisi faiz oranı yüzde 1.35’e indi. Bahar Kampanyası kapsamında ihtiyaç kredisi faiz oranı ise yüzde 0.40’a kadar düştü.

Türk Ekonomi Bankası (TEB) tüketicilere uygun koşullarda kredi imkanı sağlamak için harekete geçti. TEB’de konut kredisi faiz oranı 60 ayda yüzde 1.15’e, taşıt kredisi faiz oranı 48 ayda yüzde 1.35’e, ihtiyaç kredisi faiz oranı ise 36 ayda yüzde 1.65’e geriledi. Bu yeni düzenlemeyle TEB, sektörün en uygun faizle kredi veren bankalarından biri haline geldi.

TEB’de bahar erken geldi ihtiyaç kredi faizi %0.40’a kadar geriledi
TEB, 5.000 liraya kadar olan ihtiyaç kredileri faiz oranını Bahar Kampanyası kapsamında yüzde 0,40’a kadar indirdi.

TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi “Piyasadaki gelişmelere bağlı olarak, 2011’in son çeyreğinden itibaren kredi faizleri yükselmeye başlamıştı. Müşterilerimizin beklentilerini en iyi şekilde karşılayabilmek amacıyla faiz oranlarımızda yeni bir düzenlemeye gittik” dedi. Tüketici kredileri ile birlikte bireysel bankacılığın diğer alanlarında da iddialı olduklarını belirten Gökhan Mendi, 2012 yılı içerisinde bu alanda yeni hizmet ve ürünler sunmaya devam edeceklerini söyledi.

 

 

 

 


Geri Dön