27 / 04 / 2024

Teg Yapı Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teg Yapı Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teg Yapı Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Turgay Erol tarafından 200 bin TL sermaye ile 13 Ağustos 'ta Kartal, Çavuşoğlu Mahallesi 'nde kuruldu.



Teg Yapı Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Turgay Erol tarafından 200 bin TL sermaye ile 13 Ağustos'ta Kartal, Çavuşoğlu Mahallesi'nde kuruldu.


Teg Yapı Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü mühendislik,mimarlık, müşavirlik, etüt, araştırma, plan, proje hazırlama,mesleki ve saha kontrolörlük hizmetleri, montaj ve mümessillik, fenni mesuliyet, fizibilite ve müteahhitlik işlerini yapabilir.Bunlarla ilgili büro ve şantiyeler açabilir. 2-Her türlü yol, içme ve kullanma suyu, kanalizasyon, sulama suyu, tasfiye tesisleri, enerji iletim ve dağıtım tesisleri, karayolu, demiryolu, havayolu limanları, köprü sanat yapıları beton asfalt  yapı ve tesisleri, sanayi tesisleri alt ve üst yapı hizmetleri, toplu veya dağınık meskenler, resmi ve özel  binalar, turistik yapı ve tesisler, endüstriyel ve tarımsal yapı ve tesisleri ile her türlü bina inşaat işleri yapabilir, yaptırabilir, onarabilir ve bunlar için ihaleye girebilir, fiyat kırabilir veya artırabilir. 3-Her türlü dekorasyon,onarım, restorasyon, sıhhi tesisat, doğalgaz tesisatı, ısıtma, havalandırma ve benzeri taahhüt konusu işleri yapabilir ve yaptırabilir, bu konularla  ilgili taahhütlere girebilir. 4-Her türlü mamul ve yarı mamul inşaat mallarının ve malzemelerinin alımını, satımını, ihracatını ve ithalatını yapabilir. 5-Her türlü izolasyon işlerini yapabilir,yaptırabilir.Bunlarla ilgili malların, malzemelerin, mamullerin veya yarı mamullerin ithalatını, ihracatını veya dahili ticaretini yapabilir. 6-Konusuyla ilgili bayilik,acentelik, distribütörlük,mümessillik,müşavirlik anlaşmaları yapabilir ve taahhütlere girebilir. 7-Şirket  amaç ve konusunu  ilgilendiren  her türlü  resmi  ve özel  ihalelere  kendi  adına veya  iştiraki bulunan yerli ve yabancı  kişi  ve kuruluşlar  adına girebilir, fiyat tekliflerinde  bulunabilir, önerileri, fiyat  ve şartları  kabul  veya reddeder, taahhütte  bulunur, teminat ve pay  sürebilir, gerektiğinde  geri alabilir, taahhütlerini  ifa ve intaç eder, başka şirketlere kefil olabilir veya aynı şekilde kefalet alabilir. 8- Şirket  konusu ile ilgili  ulaştırma  işlerini gerçekleştirmek  için  otomobil, kamyonet, otobüs, minibüs, ve tır  ile diğer bilcümle  motorlu  taşıma araçlarını iktisap edebilir, kiralayabilir,kiraya  verebilir  ve bunların temini  ile ilgili  olmak  üzere leasing sözleşmeleri yapabilir. 9-Şirketin amacını  gerçekleştirmesi  için her  türlü  menkul mal ve gayri menkulleri satın alır, ifraz ve tevhit  işlemleri yapar, satar, kiralayabilir, kiraya verebilir,  satın alınan gayri menkulleri devir ve ferağ ile üzerinde  ipotek ve başka ayni haklar  tesis ve fek edebilir. 10 -Kanuni mevzuatın gerekli kıldığı bilcümle  teşebbüs ve  merasim  ifa ederek lüzumlu  izin, imtiyaz, patent, lisans ve benzeri gayri maddi  hakları, alameti farika ve ticaret  unvanlarını iktisap  edebilir, know-how anlaşmaları yapabilir, bunları kiralayabilir, kiraya verebilir, devir  ve ferağ edebilir, bunlar üzerinde lisans anlaşmaları yapabilir.   



Geri Dön