26 / 04 / 2024

Tekirdağ Büyükşehir EMITT 2016'da yerini aldı!

Tekirdağ Büyükşehir EMITT 2016'da yerini aldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Dünyanın en büyük 5 turizm fuarından biri olan ve İstanbul Büyükçekmece Tüyap Fuar Merkezinde gerçekleştirilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT'teki yerini aldı.




Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Bu yıl 20.'si gerçekleştirilen ve Dünyanın en büyük 5 turizm fuarından biri olan ve İstanbul Büyükçekmece Tüyap Fuar Merkezinde gerçekleştirilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT'teki yerini aldı.


11 ilçe Belediyesi'nin de yer aldığı, katılımcıların ilgi odağı haline gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tanıtım standında, ilçe belediye başkanları ile birlikte misafirleri ağırlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak EMITT 2016 fuarındaki yerlerini aldıklarını belirterek, "11 ilçe belediyemiz ile birlikte güç birliği yaparak EMITT 2016 fuarında güçlü bir şekilde yer aldık. Standımızın katılımcılar tarafından yoğun ilgi görmesi beni oldukça mutlu etti. Standın hazırlanmasında emeği geçen başta Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığımız ile tüm ilçe belediyelerimize teşekür ediyorum. Bölgemizin en güçlü Dünyanın ise sayılı turimz ve seyahat fuarlarından birinde böylesine bir ilgi görmek ve Tekirdağ'ın tanıtımına katkı sağlıyor olmaktan dolayı mutluyuz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi sadece Tekirdağ'a değil çevresine de hizmet eden güçlü bir belediyedir ve bu gücünü katıldığı her platformda bundan sonra da göstermeye devam edecektir" dedi. 


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tanıtım standında Tekirdağ köftesinden peynir helvasına, Hayrabolu Tatlısından bozaya, tarhanadan süt ürünlerine kadar Tekirdağ'da üretilen bir çok ürün standı ziyaret eden misafirlere ikram edildi.


Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal da Standı Ziyaret Etti


EMITT 2016 fuarının açılış töreninin ardından, 70 ülkeden toplam 4500 kurum, kuruluş ve beldenin yer aldığı fuarı gezen Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi standını da ziyaret etti. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak tarafından stant girişinde karşılanan Bakan Ünal, standı çok beğendiğini söyledi ve emeği geçenleri tebrik etti. Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu da Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tanıtım standını ziyaret etti ve Başkan Albayrak ile bir süre görüştü.


28-31 Ocak tarihleri arasında İstanbul Büyükçekmece Tüyap Fuar Merkezi'nde turizm ve seyahat sektör temsilcilerini ağırlayacak olan EMITT 2016 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi standı da 12 nolu salonda fuar katılımcılarının ziyaretine açık olacak.  


Tasarım Yarışmasında Birinci Olanlara Ödülleri Verildi


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin EMITT 2016 Fuarı için düzenlediği stand tasarım yarışmasında biinci olan Zeynep Dündar ve Fulya Çelik'in ödülleri de Başkan Albayrak tarafından kendilerine takdim edildi.


Başkan Albayrak, Fuarda bazı standları da ziyaret etti


Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, EMITT 2016 fuarını gezerek Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, ilçe belediye başkanları ve Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı ahmet Poyraz ile birlikte bazı standları ziyaret etti ve stant yetkilileri ile görüş alışverişinde bulundu.



Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön