24 / 04 / 2024

Tekirdağ İl Özel İdaresi 4 taşınmaz satıyor

Tekirdağ İl Özel İdaresi 4 taşınmaz satıyor

Tekirdağ İl Özel İdaresi İl Encümeni mülkiyeti kendisine ait 4 gayrimenkulü, ayrı ayrı açık teklif usulü ile peşin bedelle satışa çıkardı



Tekirdağ İl Özel İdaresi tarafından satışa çıkarılan taşınmazlardan ilki devlet hastanesi üstündeki bin 845 metrekrae büyüklükteki arsa. Arsa için Tekirdağ İl Özel İdaresi bir milyon TL tahmin bedel ve 30 bin TL'de geçici teminat istiyor.
İhaledeki ikinci taşınmaz yine devlet hastanesinin üst tarafında, imarda kültürel tesis olarak geçen 2 bin 679 metrekare büyüklükteki arsa. Bu arsa için idare 3 milyon TL tahmini bedel ve 90 bin TL'de geçici teminat tayin etti.
Tekirdağ İl Özel İdaresi'nin ihaleye çıkardığı üçüncü taşınmaz ise Liman Mevki'ndeki 976 metrekare asa üzerindeki otel. İl Özel İdaresi otel için 4 milyon TL tahmini bedel ve 120 bin TL'de geçici teminat istiyor.
Tekirdağ İl Özel İdaresi'nin satışa çıkardığı dördüncü ve son taşınmaz ise 12 büro. Bu bürolar için idare 480 bin TL tahmini bedel ve 14 bin 400 TL'de geçici teminat talep ediyor. Taşınmazların ihalesi 27 Mayıs 2010 tarihinde saat 14.00-14.30 arasında Tekirdağ İl Özel İdaresi toplantı salonunda gerçekleştirilecek.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön