25 / 04 / 2024

Teknoloji artık mutfakta!

Teknoloji artık mutfakta!

Lineadecor Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Ecemiş, “Mutfak sektörünün lider markası olarak dijital zamana ayak uydurmak bizim için önemli. Teknolojiyi hemen hemen tüm süreçlerimizde kullanmaya gayret ediyoruz. “ dedi.



TÜRKİYE gayrimenkul sektörünün en prestijli yarışması “Sign of the City Awards 2017” töreni, Lineadecor’un proje ortaklığında 28 Kasım akşamı Hilton İstanbul Bomonti’de, sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti. Hürriyet Gazetesi’nde yer alan habare göre; Ulusal ve uluslararası platformda önemli bir yeri olan, Türkiye inşaat ve gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla düzenlenen Sign of the City Awards gececinin proje ortağı geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Lineadecor’du. Lineadecor’un özel teknolojiler kullanılarak hazırlanan standı katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü. Üç boyutlu video mapping teknolojisi kullanılan sanal mekanda, ziyaretçilere gerçek bir mutfak deneyimi sunuldu. Birbirinden farklı mutfak modellerinin kendine özgü hikayeleriyle sunulduğu görsel şovda kullanıcıların farklı yaşam tarzlarını deneyimlemeleri sağlandı.

 

3 BOYUTLU VİDEO

Lineadecor Yönetim Kurulu Başkam Ercan Ecemiş, markalar için günümüzde müşteri deneyiminin ürün ve fiyattan daha ayırt edici olduğunun farkında olduklarım söyledi. Ecemiş ayrıca "Mutfak sektörünün lider markası olarak dijital zamana ayak uydurmak bizim için önemli. Teknolojiyi hemen hemen tüm süreçlerimizde kullanmaya gayret ediyor, teknolojik gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Bu yıl stant tasarımımızda 3 boyutlu video mapping teknolojisini kullandık. Farklı hayatları anlatan 7 faiklı mutfak mekanını aynı ortamda ziyaretçilerimizle buluşturduk” dedi.

 

DİJİTAL ORTAMDA SİPARİŞ

Tekonolojiye yaptıkları yatırınım her açıdan gelişime katkı sağladığım belirten Ecemiş, “Fabrikada kullandığımız ERP yazılımına entegre olmuş bir tasarım sipariş programı kullanıyoruz. 200’ü aşkın kullanıcı aynı sistem üzerinde çalışıyor. Eğitilmiş uzman satış ekibi tarafından dijital ortamda tasarımı yapılan ve oluşturulan siparişler Lineadecor merkezine ulaştığı andan itibaren üstün teknoloji ürünü yazılımlar ve donanımlar sayesinde üretim sürecini tamamlar. Mühendisler, mimarlar, tasarımcılardan oluşan uzman ve kalabalık bir ekip tarafından tüm organizasyon planlanır ve yönetilir. Satış noktalarından girilen her siparişin dijital ortamda kaydı tutulur ve yıllarca saklanır. Oluşabilecek olası ek ve devam siparişlerinin takibi kolayca yapılabilir. Digital dönüşüm çözümlerinin müşteri memnuniyetine getirdiği yenilik ve faydanın yanında kurumlar açısından daha kontrollü bir veri ağını sağladığını unutmamak önemlidir. Verilerin dijital olarak elde edilmesi analitik çalışmaların daha doğru ve hızlı şekilde ilerlemesini sağlarken, kurumlar müşteri beklentilerinin daha hızlı ve doğru şekilde karşılayabilirler. Lineadecor, kullanıcılarına ihtiyaçlarına çözüm olacak ürünlerle proje ve hizmet teklif ederken, onları doğru anlamayı ve iyi tanımayı en önemli görevi kabul eder. Bugün müşteri memnuniyeti yaratmak ve güven kazanmak Lineadecor’u temsil etme performansının en önemli ölçüsüdür” diye konuştu.

 

Yıllık üretim 25 bin adet

LİNEADECOR mutfakları, ahşap sektörünün deneyimli firması Dekor Ahşap Ürünleri San. A.Ş. tarafından üretiliyor. 1991 yılında faaliyete başlayan Dekor Ahşap, Gebze'de 30 bin metrekare alana sahip üretim tesisinde faaliyet gösteriyor. Şirketin yıllık üretim kapasitesi 25 bine ulaştı. Lineadecor mutfakları, Orta ve Yakın Doğu’dan, Avrupa ve Amerika’ya kadar dünyanın pek çok ülkesinde sayıları her geçen gün artan yetkili satıcıları aracılığıyla müşterileriyle buluşuyor. Yurtiçinde İstanbul, Ankara,  İzmir  başta olmak üzere 34 ilde 62 bayisi bulunan şirket yurtdışında 11 ülkede 17 satış noktasına sahip.

 

ARGE merkezi kurdu


Ercan Ecemiş, Lineadecor’un yeni Ar-Ge merkezi ile sektördeki liderliklerini korumayı hedeflediğini söyledi. Dünyadaki gelişmeleri yakından takip ederek farklı tasarımlarla modüler mutfağın olanaklarını genişletmek amacıyla temmuz ayında bir Ar-Ge merkezi kurduklarını söyleyen Ecemiş "Firmamız bünyesinde sürdürdüğümüz Ar-Ge ve Ürge faaliyetleri ile dünyadaki gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Sürdürdüğümüz Ar-Ge projelerinde yurtiçinde ve yurtdışında üniversiteler, tekonoparklar hatta sivil toplum örgütleriyle işbirlikleri yaparak sektörün gelişimine katkı sağlıyoruz. Farklı ihtiyaçlara çözümler bulabilmek ve müşterilerimizin beklentilerini karşılayabilmek amacıyla ürün çeşitliliğimiz her geçen gün artıyor. Lineadecor Arge Merkezi olarak yeni teknolojik ve bilimsel projeler üreterek patente ve faydalı modele dayalı ürünler ve alternatif teknolojiler geliştirmeyi amaçlıyoruz” dedi.


Geri Dön