19 / 04 / 2024

Tem 34 Esenyurt: İstanbul'un dev depolama ve sanayi merkezi!

Tem 34 Esenyurt: İstanbul'un dev depolama ve sanayi merkezi!

Akyapı, Eşbah Yatırım ve Nil Yapı ortaklığıyla İstanbul’un sanayi ve üretim ihtiyaçları doğrultusunda planlanan devasa proje ‘tem 34’ Esenyurt’ta hayata geçiyor.



34 markalı projelerin ikincisi olan tem 34, 200.000 metrekarelik kapalı alanıyla İstanbul’un en önemli üretim, depolama ve sanayi merkezi olarak konumlanıyor.

İstanbul’un sanayi üssü̈ haline gelmiş olan Esenyurt’ta konumlanan tem 34, toplam 200.000 metrekarelik kapalı alanıyla, tem 34-1 ve tem 34-2 olmak üzere iki etaptan oluşuyor.


İKİ YAKALI ŞEHRİN İKİ ETAPLI SANAYİ PROJESİ

Tek katta 400 metrekareden 25.000 metrekareye kadar depolama alanı bulunan ve toplamda 200.000 metrekarelik kapalı alana sahip tem 34, üretim ve depolama yapan firmaların tüm ihtiyaçlarını sağlayabilecek bir sanayi kompleksi olarak öne çıkıyor.

Metrekaresi 2300 TL + KDV'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan tem 34, her sektöre uygun statik yapısı, büyüklüğü ve modernliği ile sanayi ve depolama faaliyetlerine yeni bir anlayış getiriyor.

Bölgenin en yeni, teknolojik, prestijli ve inovatif projesi olan tem 34 ile üretim, depolama iki etaba yayılıyor.

tem 34 projesinin terasında açık otopark yer alırken, tüm bağımsız bölümlerde hususi otopark ve teknik hacim alanları bulunuyor. Projede terastan diğer tüm katlara asansörler ve merpenler vasıtasıyla da geçiş imkanı da sağlanıyor.


tem34’te İŞ VE KAZANCIN HACMİ GENİŞLİYOR

Tırların rahat geçiş ve manevra yapabilmesi amacıyla yolların genişliği optimum 13 metre olaraktasarlanan tem 34’te firmalara beklentilerin de ötesinde bir kolaylık sunuluyor.

Proje, 7 ve 10 metre yükseklikleriyle sanayi ve depolamaya ciddi oranda katkı sağlarken, 4.5 metre yüksekliğindeki endüstriyel kapılarıyla da araçların giriş çıkışlarına hız kazandırıyor.


MERKEZİ LOKASYONUYLA AVANTAJ SAĞLIYOR

tem 34’ü, İstanbul’un sanayi ve lojistik merkezi Esenyurt mevkiinde konumlandırdıklarını belirten Akyapı Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Asmalı; ‘‘ tem 34 projemiz, şehrin merkezine yakın şehrin trafiğinden ve yoğunluğundan uzak bir konumda üretim depolama ve lojistik ihtiyacına optimum çözümler sunuyor. Yüksek enerji altyapısı, her sektöre uygun ağır yük taşıma kapasitesi, 7 ve 10 metre kat yükseklikleri,  9-10 metre kolon aralıkları ile tem 34, firmaların gelişimini destekleyecek üstün özelliklere sahip. Metrekaresini 2300 TL + KDV'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyoruz. Sanayi ve depolama konusunda sorunlarla boğuşan tüm firmalara diyoruz ki: Gelin, ürünlerinizi yüksek teknolojimizle sorunsuz ve güvenilir bir alanda tutalım. Geleceği güvenle depolayalım.”

Hadımköy-Bahçeşehir gişeleri arasında E6 (TEM) yoluna cepheli şekilde konumlanan tem 34, sanayi ve ihracatın merkezi olmayı vaat ediyor ve yıllardır üretim ve depolama konusunda yaşanan sıkıntılara kalıcı ve modern çözümler sunuyor.



Kıraç TEM 34 iletişim bilgileri

Tel: 444 87 34

Web: http://34projeleri.com/



Geri Dön