19 / 04 / 2024

Tem 34'ten bahar fırsatı!

Tem 34'ten bahar fırsatı!

Eşbah Yapı Yatırım ve Akyapı ortaklığı ile hayata geçirilen Tem 34 İkitelli, faizsiz taksit imkanı  ve kişiye özel ödeme avantajları sunan bahar kampanyasını sürdürüyor.  




İkitelli Organize Sanayi Bölgesinin göbeğinde, metro istasyonunun yanı başında yer alan Tem 34 İkitelli, imalat ve ihracatın merkezi olmayı vadediyor. Maksimum verim sağlayan yüksek tavan, güçlü enerji altyapısı, son teknoloji ekipmanları, 120 bin metrekarelik kapalı alana sahip, 100 metrekareden 25 bin metrekareye kadar tek katta üretim ve depolama hacmine sahip olan Tem 34 İkitelli, faizsiz taksit imkanı  ve kişiye özel ödeme seçenekleriyle bahar fırsatı sunuyor.
 
İstanbul’un sanayi üssü haline gelmiş olan TEM 34 ikitelli toplam 120 bin metrekarelik kapalı alanıyla tır girişli 275 adet bağımsız bölümden meydana geliyor.


 
Tır girişli işyerleri şimdi İkitelli Organize’de

 

İstanbul’un üretim ve depolama ihtiyaçları doğrultusunda gelişen projesi Tem 34, her iş yerine tır girişini, 7 metre kat yüksekliğini, yüksek elektrik enerjisini ve ağır yük taşıma imkanını İkitelli organize sanayi bölgesinde 3.Havalimanı, 3.köprü yollarının kesişiminde iş dünyasıyla buluşturuyor.

 

Tem 34 ten bahar fırsatı!


 
TEM 34 projesinin avantajlarını kısaca “İkitelli organize sanayi bölgesinin teşvik imkanları, yüksek istihdam avantajı, ulaşım kolaylığı ve tem 34 ikitelli’nin her bağımsız bölüme sağladığı hususi otopark ve teknik alanlar üretici firmaların yıllardır karşılaştığı sorunları ortadan kaldıracak ve uzun yıllar boyunca rahatlıkla yaşam İmkanı sunacak” diyerek özetleyen Eşbah Yapı Yatırım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Eşbah, tüm sanayici ve yatırımcıları ticaretin yeni merkezine davet ediyor.
 
İkitelli organize’de inşaatına başlanan tem 34 ikitelli projesi farklı lokasyonda yer arayan müşterilerine Tahtakale bölgesinde tem 34 tahtakale, basın ekspres’te tem 34 ekspres ve Esenyurt kıraç sanayi bölgesinde tem 34 Esenyurt 1, tem34 Esenyurt 2 olarak 3 ayrı lokasyonda toplam 5 adet proje ile cevap verebilmektedir. Tem 34 Esenyurt 1 ve tem 34 ekspres projelerinde yaşam başlamış olup hemen teslim imkanı sanayicilere sunuluyor.


Geri Dön