26 / 04 / 2024

TEM 6 saat trafiğe kapatılacak!

TEM 6 saat trafiğe kapatılacak!

1 Şubat'ta başlayacak olan İstanbul Anadolu Sultanbeyli Belediyesi tarafından TEM otoyolu üzerinde yapılan üst geçit çalışması nedeniyle yolun bir bölümünün Pazar günü 6 saat süreyle kapatılacağı belirtildi.



İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada söz konusu çalışmaya ilişkin bilgi verildi. Açıklamada, Karayolları I. Bölge Müdürlüğü koordinesinde, Sultanbeyli Belediyesi tarafından yapımına devam edilen yaya üst geçidinin prefabrik kirişlerinin konulması için İstanbul Anadolu TEM O-4 Otoyolu 18. kilometresinde çalışma yapılacağı duyuruldu.


Söz konusu çalışma kapsamında Anadolu TEM O-4 Otoyolu 16. ve 20. kilometrelerinde bulunan acil geçiş yerleri arasında kalan bölümde Kuzey yolu (Ankara-İstanbul yünü) trafiğe kapatılarak trafik karşı yönden çift yönlü olarak verileceği belirtildi. Çalışma yapılan süre içinde trafik TEM Otoyolu Güney yoldan (İstanbul-Ankara yönünde) gidiş-geliş olarak sağlanacak.


1 Şubat 2015 Pazar günü gece yarısı başlayacak çalışmanın sabah saat 06.00'ya kadar süreceği ve karayolunun ilgili kesimimin 6 saat süreyle kapalı olacağı kaydedildi. Çalışma yapılan bölgede trafik işaretlemeleri yapılacağı da hatırlatılarak sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uyması istendi.


Zaman


Geri Dön