19 / 04 / 2024

TEM Ponit Alışveriş İşletmeciği ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


TEM Ponit Alışveriş İşletmeciği ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi Metin Gül, Ali Gül, Sönmez Aydın, Süleyman Sayın ve Yusuf Buğra Tanık ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.



TEM Ponit Alışveriş İşletmeciği ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Metin Gül, Ali Gül, Sönmez Aydın, Süleyman Sayın ve Yusuf Buğra Tanık ortaklığında kuruldu.

TEM Ponit Alışveriş İşletmeciği ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 3.1.1.Yurt içinde ve yurt dısında her türlü gayrimenkul yatırımı yapmak, Alısveris Is Merkezleri, Is merkezleri, toplu yapılar ,ticari gayrimenkuller , lokanta , kafeterya , her türlü konaklama , dinlenme ve eglence tesisleri ile gezi, yiyecek ve içecek yerleri, otel, motel, kamping, mokamp, pansiyon, tatil köyü , termal istasyonu, plaj ,hamam , turistik esya imal ve satıs yerlerini vb. turistik konaklama, spor ve turistik tesislerin insası, kurulması, alımı, satımı, kiralanması ve isletilmesi, kiraya verilmesi, tamamının ya dabir kısmının isletmeciligini yapmak ya da yaptırmak .ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Geri Dön