28 / 03 / 2024

Temel Bulut kimdir?

Temel Bulut kimdir?

Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Temel Bulut kimdir? Temel Bulut nereli? Temel Bulut'un eğitim ve iş hayatına daire merak ettikleriniz ile Bulut İnşaat hakkında bilgiler bu haberde...



Temel Bulut kimdir?

Temel Bulut, 1958 Trabzon Maçka Ocaklı köyü doğumlu. Altı çocuklu bir ailenin ortanca çocuğu olan Temel Bulut, bugün Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı.


İlk ve ortaokulu İstanbul Bahçelievler'de okuyan Temel Bulut, elektrik tekniker diplomasına sahip. 1976 yılından 1987 yılına kadar icra ettiği elektrik teknikerliğinden sonra inşaat müteahhitliğine atıldı. 


1987 yılında başladığı inşaat sektöründe 2002 yılına kadar 84 adet bina yaparak binden fazla aileyi daire ve dükkan sahibi yaptı. Bu tarihlerde Bulut İnşaat'ı kurdu.


Ayrıca, bir üniversite kurmak ideali olan Temel Bulut, 2002 yılından 2006 yılına kadar özel konservatuvar kurarak yüzlerce müzisyen, şarkıcı, tiyatrocu, dansçı ve balerin yetiştirdi.


Sağlamı, kaliteyi, teknolojiyi, konforu ve sosyal yaşamı ucuza satmayı amaçlayarak binlerce insanı ev sahibi yapma hedefiyle yola çıkan Bulut İnşaat günümüze kadar onlarca konut projesinin altına imzasını attı.


Bulut İnşaat projeleri..

Evviva Residence "Evviva Evleri"

Evviva Yaşam Merkezi

Evviva Gümüş City

Evviva Tower

Evviva İnci

Evviva Green City

Evviva Lavinium

Evviva Quen

Evviva Gold

Evviva Nirvana



Bulut İnşaat Kıbrıs'ta 500 milyon dolarlık yatırım yapacak!
Eviva BLT İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!
Esenyurt’taki sorumsuz firmalar açıklansın herkes rahatlasın!




Geri Dön