20 / 04 / 2024

Temizlik yaparken düşünen iRobot, Villa Dekor Fuarı'nda!

Temizlik yaparken düşünen iRobot, Villa Dekor Fuarı'nda!

Bu hafta 4.kez düzenlenecek olan Villa Dekorasyon Malzemeleri ve Uygulamacıları İhtisas Fuarında lüksün sınırını tanımayan ürünler sergilenmeye hazırlanıyor. iRobot kendi kendine temizlik yaparken, öğrenme ve karar verme yeteneğine de sahip



Programlanabilir olması sayesinde istediğiniz sıklıkla istediğiniz gün ve saati ayarlayıp temizliğe başlatabiliyorsunuz.

4. Villa Dekor Fuarının yoğun ilgi beklenen diğer standında ise kişiye özel, aroma terapi yağlar ile kullanılabilen ve farklı renk seçenekleriyle dikkat çeken Ozon ve Solo sauna sistemleri sergilenecek. Zayıflamaya yardımcı, stresi azaltan ve sağlığınızı koruyan, kansere karşı koruyucu etkileri olan, selülitleri giderici ve vücut direncini arttırıcı özelliklere de sahip bu sistemler tamamen yerli üretim.

31 Mart Perşembe günü açılacak Villa Dekor Fuarında mimarların, villa sahiplerinin, villa alıcılarının ve A plus dekorasyon ürünleri arayan ziyaretçilerin ilgisini çekecek çeşitli dekorasyon ekipmanları sergilenecek. Bunların yanında Türk Hamamları, Su arıtma sistemleri, son teknoloji sauna sistemleri gibi farklı hedef kitlelere hitap eden yenilikler de yer alacak.

 

Demos Fuarcılık tarafından düzenlenen Villa Dekorasyon Malzemeleri ve Uygulamacıları İhtisas Fuarı 31Mart 3Nisan tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi nde düzenlenecek.

Ziyaret Saatleri:
 
31 Mart Perşembe 11:00 19:00
01 Nisan Cuma 10:30 19:00
02 Nisan Cumartesi 10:30 19:00
03 Nisan Pazar 10:30 18:00


Geri Dön