28 / 03 / 2024

Teoman Sancar: Denizli Acıpayam'daki konut sorunu çözülmeli! 

Teoman Sancar: Denizli Acıpayam'daki konut sorunu çözülmeli! 

CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, 20 Mart 2019’da meydana gelen 5,5’lik depremle evleri yıkılan ve konteynerde yaşayan vatandaşları ziyaret etti. Sancar, Acıpayam'daki konut sorununun bir an önce çözülmesi gerektiğini belirtti...



CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, 20 Mart 2019’da meydana gelen 5,5’lik depremle evsiz kalan vatandaşları ziyaret etti.

Cumhuriyet'ten Muhammed Özmen'in haberine göre; CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, CHP Acıpayam İlçe Örgütü ile birlikte 20 Mart 2019’da yaşanan 5,5 büyüklüğündeki depremle evsiz kalan vatandaşları ziyaret ederek maske ve erzak desteği yaptı. 

Koronavirüs salgını sebebiyle alınması gereken tedbirlerin konteynerlarda alınamadığını, vatandaşların hijyen sorunu yaşadığını dile getiren Sancar, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un verdiği konut sözünü anımsatarak 13 aydır çözülmeyen sorununun bir an önce çözülmesi talebinde bulundu.

Vatandaşların zor durumda olduğuna dikkat çeken Sancar, "13 aydan bu yana 9 metrekarelik odalarda yaşamak zorunda bırakılan Oğuz, Kırca ve Apa mahallelerimizdeki hemşehrilerimizi ziyaret ettik. Çevre ve Şehircilik Bakanı'na sesleniyoruz. Verdiğiniz sözü tutun. ‘Dünyaya yardım ediyoruz’ diyenleri Acıpayam’a davet ediyorum" şeklinde konuştu. 


Geri Dön