23 / 04 / 2024

Teona Ümitköy ne zaman teslim?

Teona Ümitköy ne zaman teslim?

Firma: Kartallar İnşaat

Proje: Teona

Mart sonunda satışa çıkacak olan Teona Ümitköy Evleri 4 blok halinde inşa ediliyor. Proje Kartallar İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Teona Ümitköy ne zaman teslim edilecek?



Yaklaşık 17 bin metrekaresi park alanına ayrılan  Teona  Ümitköy Konutları 197 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Projenin ön satışları devam ediyor.


Teona Ümitköy ne zaman teslim? sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Projede firma bünyesinde hazırlanan ödeme planı ile ve banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.


Teona Ümitköy güncel fiyat listesi için TIKLAYIN


Daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edilen Teona Ümitköy  Ankara  Evleri 33 katlı 4 bloktan meydana geliyor. Proje Ankara Ümitköy'de yükseliyor.


Kartallar Teona Ümitköy 'de 1 oda 1 salonlar 296 bin TL, 2 oda 1 salonlar ise 328 bin TL'den başlıyor. Projenin Mart ayı sonunda satışa çıkması planlanıyor.


Teona Ümitköy ne zaman teslim? sorusuna 24 ay sonra yanıtını verebilmek mümkün. Projede kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, resepsiyon, sauna ve otopark gibi sosyal imkanlara yer veriliyor. 


Teona Ümitköy iletişim

Telefon: 0 (312) 235 10 10 

Web adresi: http://teona.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön